Cseh Laci tudja, mi kell a vizes blokkba

Cseh Laci tudja, mi kell a vizes blokkba

Cseh Laci tudja, mi kell a vizes blokkba

2018 05 28

Az Arezzo Design először képviseltette magát a Construmán, ahol mindjárt két standon is jelen volt termékeivel. Sok látogatónk volt, sikernek értékeljük a kitelepülést, amit egy neves magyar sportoló vásárlása koronázott meg.

Hogy mi teszi igazán boldoggá az Arezzo Design marketingesét? Például az, amikor a magyar úszósport egyik legnagyobb alakja nálunk vásárol, hogy felszerelje fürdőszobáját. Ez történt az idei Construma kiállítás utolsó napján: a világ-és Európa-bajnok Cseh László ugyanis a mi standunkat is meglátogatta, ahol Springfield csaptelepeket vásárolt. Megtiszteltetés és büszkeség ez számunkra, stílszerűen fogalmazva úsztunk a boldogságban.

Az érdeklődők egyébként két helyen is ránk találhattak a rendezvényen. Egyrészt saját standunkon, amelyet pont ugyanúgy sikerült megépíteni, ahogy a pazar látványterveken szerepelt. Másrészt az OTTHONNEKED platformján, ahol 10 minienteriőrt rendeztek be a látványtervezők a partnerek, köztük az Arezzo Design termékeinek felhasználásával.

Nagy örömünkre szolgál, hogy sok volt a látogató, sok volt az érdeklődő, szakmabeliek, vásárlók és jövőbeni vásárlók egyaránt. Terveink szerint jövőre nagyobb standon, nagyobb termékkínálattal leszünk jelen a rendezvényen.