Erre a tisztítószercsomagra vágynak a háziasszonyok

Erre a tisztítószercsomagra vágynak a háziasszonyok

Erre a tisztítószercsomagra vágynak a háziasszonyok

2018 05 25

Új termékcsaládot dob piacra az Arezzo Design, amellyel azokat a vásárlókat célozza, akik szeretik a makulátlan tisztaságot, és szeretnék, ha fürdőszobájuk vagy egyéb vizes helyiségük sokáig újszerű állapotban maradna.

Leáldozott a vízkőnek és a rozsdának, elbúcsúzhatunk a cementfátyoltól és a habarcsmaradványoktól, de az algáknak és moszatoknak sincs már tovább esélyük. Megérkezett ugyanis az Arezzo Design speciális igényeket kielégítő termékcsaládja, amelynek segítségével a háziasszonyok bármilyen makacs szennyeződéssel felvehetik a harcot a vizes helyiségekben. A négy különböző tisztítószerből álló készlet négy különböző problémára nyújt megoldást.

A Zuhanykabin és szanitertisztító szerves sav tartalmának köszönhetően szabadít meg a zuhanykabinokra, fürdőkádakra, mosdókra és WC-kre tapadó vízkőtől, szappannyomoktól és egyéb, nehezen eltávolítható szennyeződésektől. A Térkőtisztító a terméskövet, a betont, a kerámiát vagy a csempét elcsúfító habarcsot, salétromot, vízkövet vagy akár az algát és moszatot tünteti el néhány perc alatt. Speciális változata, a Cementfátyol eltávolító nevéhez híven a cementfátyollal és az egyéb cementmaradványokkal veszi fel a harcot könnyedén. A termékcsalád utolsó tagja, a Fugatisztító segítségével a terméskő, műkő, beton és kerámia fugái nyerhetik vissza gyorsan eredeti színüket és jellegüket.

A termékek két kivitelben lesznek kaphatók: 0,5 literes szórófejes (bruttó kiskereskedelmi ár: 2490 Ft) és 1 literes utántöltő flakonos változatban (bruttó kiskereskedelmi ár: 3490 Ft). Webáruházunkból logisztikai okokból csak 10 darabos kiszerelésben lehet megrendelni.