A minimalista fürdőszoba művészete

Ne jelenjen meg többször ez az üzenet!!!
A minimalista fürdőszoba művészete

A minimalista fürdőszoba művészete

2019 11 28
Napjainkban egyre nagyobb a létjogosultsága a minimalizmusnak. Egyre többen vannak, akik fellépnek a divattá, sőt, megszokássá vált túlfogyasztás ellen, és inkább Ludwig Mies van der Rohe mondását követik: "A kevesebb több."

A minimalisták azt az elvet vallják, hogy inkább kevesebb dolgot vásárolnak, amelyek lehet, hogy drágábbak, viszont valóban minőségiek és strapabíróak. Ez egyrészt sokkal fenntarthatóbb, hiszen jóval tovább használhatjuk a vásárolt tárgyakat – másrészt pedig jobban megbecsüljük őket, és a mindennapi használat során is érezni fogjuk, hogy jól döntöttünk, megérte a minőséget választani, legyen szó ruháról, elekronikus készülékekről vagy bútorokról.

Nincs ez másképp a fürdőszobában sem – talán már tapasztaltuk, vagy hallottuk ismerőseinktől, hogy pórul jártak az olcsó zuhanykabinnal, káddal vagy épp csapteleppel, és a végén jóval többet költöttek, mintha tudatosan vásároltak volna egy minőségi darabot.
Mi az Arezzónál azt az elvet valljuk, hogy nem kell sok minden a tökéletes fürdőszobába – viszont ami van, az legyen minőségi, strapabíró, jól használható és gyönyörű. 

Hiszünk abban, hogy termékeink mindegyik kitételnek eleget tesznek, és ezeket választva nem járhatnak pórul a fürdőszoba megtervezésénél. Már egy lélegzetállító vonalvezetésű, csodálatos matt akrilkád meghatároz egy fürdőszobát, és a minimalistán berendezett térben sokkal inkább érvényesül – így bátran mondhatjuk, hogy a minimalizmus nemcsak fenntartható és praktikus, de esztétikus is.

Legyünk tudatosak: válasszunk minőségi szanitereket, bútorokat és kiegészítőket fürdőszobánkba, amelyeket öröm használni, nézni és tapintani is. Mivel kortalan designnal rendelkező, strapabíró darabokról beszélünk, nem fogjuk megunni őket, és megkíméljük magunkat a felesleges cseréktől, illetve a rossz minőség miatt történő javításoktól is.
Ha egyetértünk azzal, hogy a minőség mindig a mennyiség fölött áll, és időtálló és esztétikus fürdőt szeretnénk, az Arezzo termékei közt megtaláljuk a tökéletes darabokat álomfürdőszobánkhoz.