Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Keresés

California szaniterek

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
California szaniterek

Tekintse meg elegáns California szanitereinket és válasszon egyet magának!

Modern, egyben elegáns. Ezek jellemzik a California termékcsaládot. A tervezésnél az elsődleges valami különleges megálmodása volt, szem előtt tartva a funkcionalitást. Sikerült egy olyan egyedi formát megalkotni, amely hosszú éveken át lesz fürdőszobája legszebb ékszere.


 

Érdekességek a bidet-ről

Érdekességek a bidet-rőlGondolta volna, hogy a bidet már több, mint 250 éve áll egészségünk szolgálatában? Sokan idegenkednek tőle, ám igen praktikus fürdőszobai berendezés, több szempontból is.

Csupán az Egyesült Államokban 36,5 milliárd tekercs WC papírt használnak évente az emberek, a tekercsek előállításához pedig legalább 15 millió fát szükséges kivágni. Ökológiai szempontból tehát kétségtelenül szükség van egy korszerűbb megoldásra.

Az utóbbi ötven évben számos átalakuláson ment át a bidet, ma már egyre modernebb és több funkciós berendezésekkel találkozhatunk, melynek köszönhetően egyre fokozódik a bidet-k népszerűsége a háztartásokban.

A fali bidet használata már sokak számára ismert, elsősorban azok részesítik előnyben, akik a környezet védelme mellett különös figyelmet fordítanak egészségükre is. A bidet-t használhatják várandósok, mozgáskorlátozottak és egyéb betegségek esetében is ajánlott az alkalmazása.

Érezze magát komfortosan fali bidet segítségével! Praktikus, környezetbarát és egészségmegőrző! Tekintse át kínálatunkat, széles fali bidet választékkal várjuk érdeklődőinket!

 


 

Miért fontos a bidet alkalmazása?

Miért fontos a bidet alkalmazása?A bidet szó eredetileg francia gyökerekre nyúlik vissza, melyet pónikra használtak. Az elnevezés miértjét az első bidék formájában kell keresni, ugyanis ezeken a használó olyan pozitúrában ült, mintha lovagolna éppen.

A bidet előnyeit hirdeti az egészségügyre gyakorolt pozitív hatása. Köztudott, hogy az emésztőrendszer tele van baktériumokkal, melyek az anyagcsere folyamat során távoznak szervezetünkből. Ha ezeket nem semlegesítjük, a belekben is komoly problémákat okozhatnak, ám a nem megfelelően alkalmazott WC papír a baktériumokat könnyen átjuttathatja a nemi szervekre is, és súlyos fertőzések alakulhatnak ki. A bidet a baktériumok semlegesítésében játszik szerepet, továbbá nők esetében a helyes pH fenntartásában is segít. Emellett a végbélnyílás épen és tisztántartását is hivatott szolgálni, melyet bizonyos keménységű papírokkal nem érhetünk el.

A mai bidet-ék nem csak hasznosak, de roppant dizájnosak is! Szánjon Ön is figyelmet egészségére, és válasszon bidet kínálatunkból!

© 2015 Arezzodesign | Impresszum - Minden jog fenntartva. Hasznos oldalak: mosdo.lap.hu | szaniter.lap.hu | furdoszoba.lap.hu