Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Keresés

Design mosdótálak

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Design mosdótálak

Különleges mosdótálat képzelt el fürdőszobájába? Válasszon design mosdóink közül!

Minden igényt kielégítő formaválaszték, és sokrétű felhasználhatóság. Ezekkel a design mosdótálakkal minden fürdőszobát különlegessé lehet varázsolni. A kínálatban egyaránt megtalálható csaplyukas és csaplyuk nélküli kialakítás, így minden stílus könnyedén az Ön fürdőszobájába varázsolható.

 

Legyen különleges a fürdőszobája!

Amikor azon gondolkodunk, hogy milyen módon rendezzük be a fürdőszobánkat, akkor először azt kell számításba venni, hogy milyen stíluselemekre alapozzuk a megjelenést. Azok, akik modern hatást szeretnének elérni, akkor járnak a legjobban, ha design mosdótálat vásárolnak!

Miért érdemes a design mosdótál mellett dönteni? Azért, mert különleges formáival érdekes színfoltja lehet a fürdőszoba berendezésének. Mivel a mosdótál talán az a darab, amivel a legtöbbet találkozunk a nap folyamán, és vendégeink is gyakran látják, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hatást kelt. A design mosdótálak formája úgy lett kialakítva, hogy eltérjenek a hagyományos, már unalomig ismert daraboktól, ez által pedig feldobja a fürdőszoba megjelenését.

Kínálatunkban többféle igényt kielégítő design mosdótálat talál, így nem lehet probléma, hogy a mosdó csaplyukas vagy csaplyuk nélküli legyen. Mindemellett választhat, hogy pultra ültethető, vagy falra szerelhető darab lenne az Ön számára a legpraktikusabb.

Nézzen körül gazdag kínálatunkban, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mosdótál a lakás bármely pontjára?

mosdótálA kor fejlődésével egyre nyitottabbá vált a világ mindenki számára. Számtalan kultúra tárta ki a kapuit a nagyvilág felé. Minden területen megjelentek az átvett tradíciók és innovációk. A művészetek köztudottan különböző kultúrák olvasztótégelyeként funkcionálnak, ezért nem meglepő, hogy a lakberendezésben is elterjedtek a távol keleti kialakítások.

Európában mindig is fontos eleme volt a fürdőszobáknak a mosdótál. Volt idő, mikor csak ebből állt a mellékhelyiség fürdésre, illetve mosakodásra alkalmas részlege. Ugyan ez napjainkra már kiegészült a zuhanykabinokkal és kádakkal, a mosdótál még most is fontos szerepet játszik a napi higiénikus szokásokban. Távol keleten is fontos szerepe van a mosdótálnak. Vannak helyek és kultúrák, ahol annyira fontosnak tartják a mosakodás szerepét, mind higiéniai, mind vallási szempontból, hogy a lakás több szegletében is fellelhető egy-egy mosdótál. Ez a kialakítás egyre több európai országban is megjelenni látszik! Nem csak praktikus, de esztétikus is lehet, ha a megfelelő kivitelt választjuk!

Tekintse meg ajánlatainkat, és válassza ki a tökéletes mosdótálat kínálatunkból!

 

Modern megoldást keres fürdőszobájába? Válasszon design mosdótálakat!

Modern megoldást keres fürdőszobájába? Válasszon design mosdótálakat!A modern stílus nem csak a nappalik és konyhák, hanem a fürdőszobák berendezésén is megfigyelhető. Letisztult formák, sima, egyenes vonalak, vagy komplex hajlatok. Számos praktikus és egyszerű berendezési tárggyal találkozhatunk, amelyek minden szempontból megfelelnek a stílus követelményeinek. Ha Ön is kedveli a különlegességeket, és fürdőszobájának berendezésére is kiemelt figyelmet fordít, vásároljon a helyiségbe design mosdótálat!

A design mosdótálak megfelelnek minden stílusbeli kívánalomnak, rendkívül egyszerűek és légiesek! Azonban nem csak egy modern enteriőrbe illeszthetőek be, hanem a manapság népszerű stílusok többségébe is! Lehet ipari, skandináv, minimalista, vagy retro, bármelyikhez találhatunk megfelelő design mosdótálat, melyek különböző méretekben vásárolhatóak meg, így tökéletesen hozzáigazíthatóak a fürdőszoba kialakításához és méretéhez is!

Vásároljon Ön is minőségi design mosdótálat kínálatunkból!

 

Okos megoldások a fürdőszobában!

Okos megoldások a fürdőszobában!A fürdőszobák bizonyos tekintetben egyformák, mert mindegyikben ugyanazokat az alapvető szanitereket találjuk, ugyanakkor a napjainkban jellemző széles piaci kínálatnak köszönhetően már egyre nagyobb teret kapnak a tulajdonosok egyéni igényei. A méret sokszor meghatározó arra vonatkozóan, hogyan néz ki a fürdőszoba, a kis méret sajnos behatárolja a lehetőségeket. Ám ma már találunk olyan szanitereket, amik nem csupán designosak, de hasznosak is és minden igényt képesek kielégíteni. Ilyen a mini kézmosó is.

A mini kézmosót azokban a helyiségekben ajánlott felszerelni, ahol szűkös a tér, ahol fontos, hogy minden elférjen és közben még a kényelmes, higiénikus körülményeket is meg lehessen teremteni. Gyakran használják például olyan esetekben, amikor a WC külön helyiségben kap helyet.

Nézzen körül design mosdótál kínálatunkban, ismerje meg közelebbről mini kézmosónkat is! Termékeink között mindenki megtalálhatja azt a fürdőszoba berendezést, ami egyedivé varázsolja a helyiséget!

 

Melyek a családias hangulatú fürdőszoba kialakításának lépései?

Melyek a családias hangulatú fürdőszoba kialakításának lépései?Sokan vannak, akik amint kiépítik a megfelelő zuhanykabint vagy kádat, és kicsempézik a falakat, már késznek is érzik a fürdőszobát. Pedig a minőségi fürdőszobai berendezések megléte elengedhetetlen, főleg ha meleg, családias hatást szeretnénk elérni.

Ha családban élünk, akkor jó, ha mindenki beleteszi a maga elképzeléseit a fürdőszoba megjelenésének tervezésébe, hiszen így egyrészt nagyon színes, különleges fürdőszobát kapunk, másrészt pedig mindenki sokkal inkább magáénak fogja érezni a helyiséget.

A vélemények kikérése után jön a nehéz rész: a szükséges fürdőszobai berendezéseket érdemes egy tematika, egy stílus vagy egy hangulat mentén összeválogatni, más szóval a különböző ötleteket egy harmonikus, egységes képbe kell gyúrnunk. Ugyanezen logika mentén érdemes megválasztani berendezéseink színét, anyagát. Ha például a berendezések fahatásúak, akkor érdemes hozzájuk faszerű megjelenéssel bíró dekorációkat választani, vagy ha egy bizonyos mintát használunk a csempéken, akkor azt csempésszük rá egy-két kiegészítőre is. Ezeken felül, ha még pár különleges elemmel is feldobnánk a már amúgy is egyedi, csak a mi családunkra jellemző hangulatot, akkor érdemes elgondolkodni egy design mosdótálon és más, különleges, elegáns szanitereken.

Ha Ön is minőségi fürdőszobai berendezések között válogatna, akkor bátran nézzen szét cégünk kínálatában! Garantáltan nem fog csalódni!

© 2015 Arezzodesign | Impresszum - Minden jog fenntartva. Hasznos oldalak: mosdo.lap.hu | szaniter.lap.hu | furdoszoba.lap.hu