Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Keresés

Zuhanyfolyókák

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Zuhanyfolyókák

Különleges zuhanyfolyókát szeretne? Vásároljon nálunk!

A manapság divatos zuhanyfolyókák elsődleges előnye a könnyű tisztíthatóság és az akadálymentes belépés a zuhanyzóba.Folyókáink alapanyaga pácolt rozsdamentes acél, a hozzá tartozó Steel rács minden fürdőszobában jól mutat. Alacsony beépítési magassága mindösszesen 65 mm.

- pácolt rozsdamentes acéltest ( AISI 304 )

- 30 év garancia

- szigetelőperemes kivitel

- ajándék szigetelőgallér

- 30L/perc átfolyási teljesítmény

- extra alacsony beépítési magasság 65mm

 

Tudnivalók a zuhanyfolyóka tisztításáról

Tudnivalók a zuhanyfolyóka tisztításárólA zuhanyfolyóka karbantartás tekintetében is igen praktikus, hiszen a tisztítás nem okoz gondot, egyszerűen megvalósítható.

  • A rácsot távolítsa el egy horog segítségével. A horog a csomag része, ne dobja el, hiszen szükség lesz rá! A folyóka kádat öblítse le folyóvízzel. A rozsdamentes acél felületre használjon speciális tisztítószert, ami regenerálja és ápolja is egyben a felületet és a vízkőképződést is megakadályozza.
  • A makacsabb szennyeződések felfogására a cserélhető rács szolgál. Vegye ki és mossa le folyóvíz alatt.
  • A bűzelzáró biztosítóját fordítsa el derékszögben. A bűzelzárókat vegye ki, majd billentse meg egyik oldalról a másikra! Amikor visszahelyezi az elzárót, a rácsos részt helyezze be, majd nyomja rá a tömör részt, és fordítsa el 90 fokkal a biztosítékot.
  • A szifon kamráját tisztítsa ki. Ezt végezheti vízsugárral vagy mechanikus módon is. A szennyvízcső könnyedén kitisztítható rugó segítségével. 

 

Ügyeljen arra, hogy a folyóka kádat évente négyszer tisztítsa meg a szennyeződésektől, és még sokáig élvezheti a zuhanyfolyóka előnyeit!

Szerezzen be minőségi zuhanyfolyókát! Tekintse át kínálatunkat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel!

 

Ha tartós megoldást keres

Életünkben egyre gyakrabban találkozunk olyan fém megoldásokkal, amelyek korrózióállóak, gondoljunk csak a különféle edényekre, korlátokra, alkatrészekre – na de az otthonunkban hol lenne erre nagyobb szükség, mint a fürdőszobában?

A rozsdamentes zuhanyfolyókák előnye a tartósságukban rejlik. Senki sem költ szívesen túl gyakran ugyanarra a termékre, márpedig egy másfajta kivitelezésű fém zuhanyfolyóka a nedves közeg miatt nem lehetne tartós. A rozsdamentes zuhanyfolyókák viszont praktikusak, könnyen tisztíthatóak és rendkívül hasznosak!

A megjelenés is fontos Önnek? Semmi gond, termékeink különféle változatokban, ám egyformán modern kialakításban elérhetőek, így bátran használhatja őket anélkül, hogy csorbulna a fürdőszoba gondosan kialakított látványvilága.

Amennyiben nálunk szerzi be a rozsdamentes zuhanyfolyókát, akkor biztos lehet abban, hogy valóban a legjobb minőséggel örvendeztetjük meg! Rendeljen Ön is bátran tőlünk rozsdamentes zuhanyfolyókát, és élvezze a problémamentes megoldás előnyeit hosszú éveken át!

© 2015 Arezzodesign | Impresszum - Minden jog fenntartva. Hasznos oldalak: mosdo.lap.hu | szaniter.lap.hu | furdoszoba.lap.hu