Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Keresés

Charlton szaniterek

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Charlton szaniterek

A klasszikus elegancia ötvözve a legmodernebb technológiákkal. Röviden így lehetne jellemezni a Charlton szaniter családot. A függesztett wc perem nélküli, úgynevezett RIMLESS kialakítású. Ennek az innovációnak köszönhetően nem tudnak megtelepedni és elszaporodni a perem alatt a baktériumok. A könnyű tisztán tartást tovább segíti a rejtett rögzítés és a QuickRelease egy mozdulattal leszedhető Soft Close wc ülőkéje.

 

 

 

Elegáns szanitert szeretne? Akkor legyen Charlton!

Elegáns szanitert szeretne? Akkor legyen Charlton!

Önnek is fontos, hogy a fürdőszobája minden szempontból tökéletesen legyen kialakítva? Szeretne elegáns szaniterek közül válogatni, hogy minél kellemesebb lehessen majd a fürdőszoba használat az esztétikai érzéke számára is? Akkor ne is menjen tovább, hiszen nálunk megtalálja azt, amire szüksége van!

A Charlton elegáns szaniterei lehetőséget adnak arra, hogy minél szebb környezetet hozzunk létre a fürdőszobában is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen látvány tárul elénk egy olyan helyiségben, amit egy nap alatt viszonylag sokszor meglátogatunk, ráadásul a vendégeink is jó eséllyel benéznek majd ide.

Ha Önnek is fontos a stílus, és ebből az igényéből a fürdőszoba tekintetében sem szeretne lejjebb adni, akkor elegáns szanitereink a kedvére lesznek!

Tekintse meg Ön is választékunkat és rendeljen bizalommal Charlton szanitert, hiszen megbízható és tartós darabokról van szó, azonban emellett elegáns szaniter megoldásokról is, melyek díszére válnak majd otthonának! Várjuk jelentkezését!

© 2015 Arezzodesign | Impresszum - Minden jog fenntartva. Hasznos oldalak: mosdo.lap.hu | szaniter.lap.hu | furdoszoba.lap.hu