Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
Keresés

Beta fürdőszobai kiegészítők

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beta fürdőszobai kiegészítők

AREZZO design BEMETA Beta fürdőszobai kiegészítő család. Szögletes design, ami párosul a minőséggel és a praktikummal. A cseh gyártmányú Bemeta fürdőszobai kiegészítőkre 12 év jótállást ad a gyár.

 

 

 

 

Nem csak tartozék, design elem!

Ha fürdőszobai kiegészítőkről esik szó, már idejétmúlt az elképzelés, hogy egyszerű műanyag kellékek kapjanak helyet az egyedi szaniterek között! Miért mondana le a legmodernebb formákról és innovációkról a kiegészítők terén, ha a fürdőszoba kialakítása a modern kor jellegéhez igazodik?

A választ az AREZZO design BEMETA Beta fürdőszobai kiegészítő család adja meg. Minden termékünk a kiváló minőségről és a korszerű, letisztult megoldásokról árulkodik. A Beta család tagjai a szögletes designt követik, mely tökéletesen igazodik a méltán népszerű minimál stílust követő berendezésekhez, modern szaniterekhez.

Dekorálja fürdőszobáját kiváló minőségű kiegészítőkkel, saját ízlése szerint! Az AREZZO design BEMETA Beta családban megtalálja mindazt, amire csak szüksége lehet a mindennapokban a praktikus fürdőszobai tevékenységekhez.

Érezze magát komfortosan fürdőszobai kiegészítői között! Az egyedi szaniterek különleges kellékeket is megkívánnak, nézzen körül nálunk!

 

A Beta fürdőszobai kiegészítők sokoldalúsága - törölközőtartók

A Beta fürdőszobai kiegészítők sokoldalúsága - törölközőtartókA fürdőszobában napi szinten akár több órát is eltölthetünk, ezért fontos, hogy a felszereltsége stílusos és egyben praktikus is legyen.

A Beta fürdőszobai kiegészítők ebben segítségünkre vannak, hiszen a cseh technológiának köszönhetően úgy vannak kialakítva, hogy minden igényt kielégítsenek. A zuhanyzó, vagy kád mellett érdemes egy megfelelő kivitelezésű törölközőtartót felszerelni, melyben a Beta fürdőszobai kiegészítők között megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt.

  • Ha többtagú családban él, vagy ha nem csak egy törölközőt használ, a kétágú mozgatható törölközőtartó hasznos kiegészítője lesz a fürdőszobának.
  • Abban az esetben, ha kisméretű fürdőszobával rendelkezik, és nem szeretné, ha sok helyet foglalnának az éppen használatban lévő törülközők, akkor egy Beta dupla fogas is kiváló megoldás lehet.
  • Vannak, akik mégis ragaszkodnak a mozgatható törülközőtartókhoz, azoknak a szintén kis helyet elfoglaló tripla fogast ajánljuk.

A Beta fürdőszobai kiegészítők között számos egyéb praktikus elem is helyet kapott, így a szappantartó, pohártartó vagy a WC papír tartó is éppolyan dizájnos lehet, mint a törölközőtartó.

Nézzen körül nálunk, és rendezze be stílusosan fürdőszobáját!

 

Mi célt szolgálnak a fürdőszobai kiegészítők?

Mi célt szolgálnak a fürdőszobai kiegészítők?Manapság, amikor egy fürdőszoba kialakításra kerül, a tulajdonosok nem elégednek meg csak a zuhanyzóval és a mosdótállal, hanem elindulnak a fürdőszobai kiegészítők beszerző körútjára, hiszen nélkülözhetetlen elemeik a fürdőszobáknak.

A fürdőszobai kiegészítők főként a komfortérzet biztosításához járulnak hozzá, ugyanis nélkülük sokkal körülményesebb folyamattá válna a reggeli készülődés vagy egy hosszabb fürdőzés is, ráadásul a megfelelő tároláshoz, praktikus elrendezéshez is hozzájárulnak.

A fürdőszobai kiegészítők nemcsak hasznosságuk miatt elengedhetetlenek, hanem látványuk miatt is, hiszen esztétikus kinézetükkel mindenképp pluszt adnak hozzá a fürdőszoba összképéhez. Biztos már Ön is tapasztalta felújítások alkalmával, hogy mennyire üres tud lenni a tér fürdőszobai kiegészítők nélkül!

Kínálatunkban csakis minőségi, ízléses fürdőszobai kiegészítőket találhat! Nézzen körül nálunk, és szerezze be választékunkból a praktikus, stílusos eszközöket!

 

Miért érdemes kombi WC-t választani?

Miért érdemes kombi WC-t választani?A fürdőszoba és a WC sajnos sok esetben méltatlanul elhanyagolt helyiség, nem kapnak túl nagy figyelmet a lakberendezés során. Pedig, ha belegondolunk, igen nagy problémát tud okozni, ha valami miatt nélkülöznünk kell egy időre. Sokan úgy vásárolnak például WC csészét, hogy kiválasztják a legolcsóbbat, pedig ez igenis fontos, és érdemes neki egy kis figyelmet szentelni. Az ideális WC csésze kiválasztása során több szempontot figyelembe kell venni. Nézzük, milyen előnyei vannak a kombi WC-nek!

A kombi WC-k univerzális lefolyócsatlakozással rendelkeznek, ezért szinte bármelyik lakásba megfelelőek. További előnyük, hogy az öblítőrendszerhez könnyen hozzá lehet férni, így egy esetleges hiba esetén nincs szükség a fal kibontására, mint a napjainkban divatos falba épített tartályoknál. A fali WC felszereléséhez sok esetben szükség van egy külön erre a célra készített előtét falra, amely elég erős tartással rendelkezik, ez kombi WC választásával teljesen kiküszöbölhető.

Forduljon hozzánk bizalommal, válasszon bátran kombi WC-t! Ha nem biztos benne, hogy milyen típus lenne az ideális, vegye fel velünk a kapcsolatot!

© 2015 Arezzodesign - Minden jog fenntartva. Hasznos oldalak: mosdo.lap.hu | szaniter.lap.hu | furdoszoba.lap.hu