A színes fürdők varázsa

A színes fürdők varázsa

A színes fürdők varázsa

2019 05 31

Bár imádjuk a monokróm fürdőszobákat, néha érdemes egy kis színt vinni az enteriőrbe. Már egy-egy színfolt is üdítő hatású lehet, és teljesen átalakíthatja az összképet. 


A helyiség felfrissítésének számos módja van: színes fürdőszobai textíliák, kiegészítők, dísztárgyak – vagy épp szaniterek! Nem is kell feltétlenül élénk színekre gondolnunk; ha egy kicsit eltérünk a megszokott fehértől, máris garantált a meghökkentő hatás!


A nem fehér szaniter rendhagyó választás, úgyhogy ha szeretjük a különlegességeket, biztosan nem lőhetünk mellé egy egyedi árnyalatban pompázó fürdőkáddal vagy mosdókagylóval.
Egy ilyen darab remek fókuszpontot képez a fürdőszobában, de nem kérkedő, és még véletlenül sem túl sok. Úgy marad visszafogott, hogy közben mégis kitűnik környezetéből.  Feltéve, hogy megfelelő elemekkel párosítjuk.
Ha valóban dramatikus hatásra törekszünk, érdemes a helyiséget minimalista (vagy legalábbis kellően letisztult) módon, a neutrális színskála színeivel (fekete, fehér, szürke, bézs) berendezni – ha így teszünk, érvényesülni fog a színes szaniter.


Hazánkba még csak most kezd lassacskán begyűrűzni ez a trend, így az újdonságok kedvelőinek mindenképp érdemes beszereznie egy-egy darabot!


Az Arezzo kínálatába is hamarosan megérkeznek a színes mosdókagylók, a monokróm világ kedvelőinek a New Orleans és Jackson névre hallgató fekete és a szürke darabokat ajánljuk; a bevállalósak pedig a kék egyik legszebb árnyalatában pompázó, Phoenix fantázianevű mosdó beszerzésével dobhatják fel fürdőszobájukat!
A letisztult, vonzó formatervezésnek köszönhetően a mosdókagylók bármelyik modern fürdőszobában megállják a helyüket – kiváló kiegészítői a kortárs, minimál, skandináv, vagy akár az indusztriális stílusban berendezett enteriőröknek is.