A részletek fontossága – Kiegészítők a fürdőben

A részletek fontossága – Kiegészítők a fürdőben

A részletek fontossága – Kiegészítők a fürdőben

2019 08 20


Az ördög a részletekben rejlik, tartja az angol közmondás. Nincs ez másképp a fürdőszobában sem. Mivel alapvetően egy szellősebb, minimalista berendezésű helyiségről beszélünk, minden elem kiemelt szerepet kap. A kád, a zuhanyfülke, a mosdók, a szekrények – mind fókuszba kerülnek, úgyhogy ha valamelyik nem illik a többihez, rögtön gyengül az összhatás.
Ezt mindenképp célszerű elkerülni, ha harmonikus fürdőt szeretnénk. Azonban ehhez nem elég, ha csak a bútorok és a szaniterek passzolnak – a letisztult fürdőben minden apró részlet számít. style="font-kerning: none">A padlóburkolat például evidens, eléggé meg tudja határozni a szoba hangulatát – de mi a helyzet a falakkal? Választhatunk szimpla festéket is, de egy mutatós kőből készült falburkolattal még jobban feldobhatjuk a fürdőt.

 

A dekorációról sem érdemes elfeledkezni – számos növény is megfelelő például a fürdőszobába, ilyen például az Aloe Vera, a borostyán, a szerencsebambusz, a páfrány, filodendron, a vízipálma, a bromélia és az anyósnyelv is. Emellett egy-két dísztárgyat vagy akár faliképet is használhatunk.
De hiába a tökéletes szaniterek, a remek padló, a mutatós fal és a szuper dekor – ha az apró, sokszor elhanyagolt részletek hibádzanak, a fürdő nem lesz az igazi.

Nem mindegy például, milyen polcokat választunk a fürdőbe – de a fogasoknak és a pohártartóknak is illeniük kell a többi elemhez, ha igazán esztétikus hatást szeretnénk.

De ott van például a wcpapír- vagy a wckefetartó; mindkettő az utolsó gondolatok közt szerepel a fürdő berendezésénél, pedig ha odafigyelünk rájuk, sokkal összeszedettebb lesz a helyiség.
Polcok, fogasok, pohártartók, törölközőtartók, szappanadagolók és szappantartók: az Arezzo Design kínálatában mindegyik kategóriából megtalálod azt, amelyik a legjobban illik a fürdőszobádba. Nézd meg kiegészítőinket IDE KATTINTVA.