Arezzo és a S/ALON – Az életre kelt fürdőszoba

Arezzo és a S/ALON – Az életre kelt fürdőszoba

Arezzo és a S/ALON – Az életre kelt fürdőszoba

2019 09 30
A lakberendezés budapesti szerelmeseinek a szeptember egyet jelent a S/ALON lakástrend kiállítással, ahol egy hétvége erejéig életre kelnek a magazinokból ismert lakberendezési trendek – legyen szó nappalikról, hálószobákról vagy épp fürdőszobákról.
Természetesen az Arezzo is jelen volt a kiállítók között – egy különleges fürdőszobával készültünk. A már jól ismert, méltán népszerű minimalista, skandináv világot egy kicsit megbolondítottuk, így egy rendhagyó, trendi enteriőr jött létre – a megszokott monokróm színvilágot foltokban megjelenő piros színnel vadítottuk meg.
A kiállított kádnak egyik kedvencünket, a falhoz tehető térkádat választottuk; ez a letisztult formatervezéssel bíró darab tökéletes választás, ha kisebb fürdőnk van, mégis a térkád esztétikájára vágyunk.
A S/ALON kiállításra készült izgalmas enteriőr jó példa rá, hogy a fürdőszobának kicsit sem kell unalmasnak lenni – ha megfelelő alapdarabokat választunk, csupán egy-egy kiegészítő is elég, hogy hangulatunknak megfelelően váltogassuk a stílust. Egy markáns csillár, egy ütős kép a falra és néhány apró részlet – csupán ennyi elég ahhoz, hogy a nagyvárosi feminin trendet a fürdőbe varázsoljuk.

A letisztult darabokkal nem lőhetünk mellé, bármelyik stílust is kedveljük – egy jól megválasztott kád mindig fürdőszobánk éke lesz, és teret ad a trendekkel való kísérletezésre.

A képen látható térkádat ide kattintva találod