Köszönjük! – MagyarBrands díjas lett az Arezzo Design

Ne jelenjen meg többször ez az üzenet!!!
Köszönjük! – MagyarBrands díjas lett az Arezzo Design

Köszönjük! – MagyarBrands díjas lett az Arezzo Design

2019 10 29

SHiszünk a minőségben. 
Hiszünk abban, hogy az Arezzo Design fürdőszobai termékeivel szebbé, jobbá és kényelmesebbé tehetjük ügyfeleink mindennapjait. 
Hiszünk a designban; a funkcionalitás és a szépség tökéletes kombinációjában – és hiszünk abban, hogy ügyfeleink és partnereink az elsők, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy a kiváló termékek mellé a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják. 
1
Épp ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Arezzo Design 2019-ben megkapta a MagyarBrands díjat a kiváló üzleti márka kategóriában. 
2
A díj egyfajta iránytű a fogyasztók számára; segítséget nyújt abban, hogy tudatos vásárlói döntéseket hozzanak, és olyan márkákat válasszanak, amelyek biztosan nem okoznak csalódást.
Ráadásul ezek a márkák Magyarországon születtek; magyarok alapították őket, így az immáron tízéves díj nemcsak a kiválóságot jelzi, hanem azt is mutatja, hogy a vásárlók az adott cég választásával a hazai gazdaságot támogatják.
3
Mi kellett ahhoz, hogy az Arezzo Design megkapja a díjat?
A kiválasztás folyamata során több szempontból vizsgálták a márkát pénzügyileg, valamint természetesen független szakértők és vásárlók értékelése alapján.
  Hatalmas elismerés számunkra a MagyarBrands díj – motivál, hogy még jobbak legyünk, még több értékkel szolgáljunk vásárlóink és partnereink számára egyaránt. 
Köszönjük a bizalmat – megháláljuk!