Téli fürdőszoba haladóknak

Ne jelenjen meg többször ez az üzenet!!!
Téli fürdőszoba haladóknak

Téli fürdőszoba haladóknak

2019 11 22
Bár télinek még nehezen nevezhetnénk az időt, egyre gyakoribb már a hideg, és ilyenkor különösen kellemes egy hosszú nap után bevackolni magunk személyre szabott wellnessközpontunkba – a fürdőszobába.
Ha tényleg ki szeretnénk hozzá a maximumot a fürdőből, hogy kellemesen relaxálhassunk és feltöltődhessünk a hidegebb hónapokban, érdemes beszerezni pár extrát, amelyekkel valóban elérhetjük a spa-élményt.
A hangulat


Visszafogott fények, megnyugtató zene, kellemes illatok a levegőben – ha egy wellnessközpontra gondolunk, többek közt ezek a hangulati elemek jutnak eszünkbe. Nehéz elképzelni egy olyan pihenőhelyet, ahol nem szólnak a háttérben a relaxációt segítő dalok – és a tompított, pihentető árnyalatú fények nélkül sem igazi az élmény.
Ajánlott ezért odafigyelni a hangulatvilágításra, de ha nincsen több kisebb fényforrásunk a helyiségben, csak egy mennyezeti világítás, akkor is könnyen megoldhatjuk a problémát – gyújtsunk (illatos) gyertyákat.
De a világítás mellett a zenéről is könnyen gondoskodhatunk egy lépésben: az Arezzo Design különleges tükre fantasztikus LED-fénnyel és 2 darab beépített bluetooth hangszóróval rendelkezik.
Az otthoni szentély melege


Ahhoz, hogy valóban kikapcsolódhassunk, a fürdőszobában elengedhetetlen a megfelelő hőmérséklet – rettentően kellemetlen, amikor a kádból/zuhanyból kiszállva vacog a fogunk, és alig várjuk már, hogy magunkra tekerhessük a törölközőt vagy felvehessünk köntösünket, hogy ne dideregjünk már végre.
Szerencsére a gyönyörű designradiátorok egyszerre szolgálnak kellemes meleggel és a lenyűgöző látvánnyal – a fűtött törölköző-szárítók használatával pedig száraz törölközők várnak minket a zuhanyzás után a nyirkos rongyok helyett.
A fürdés élménye


Hiába stimmelnek a hangulati elemek, és hiába tökéletes a hőmérséklet, ha hiányzik a lényeg. Kell egy kényelmes, mutatós kád; egy kád, amiből nem akarunk kiszállni – egy kád, ami meghatározza a fürdőszoba enteriőrjének esztétikáját.


Akár szabadon álló, akár falhoz tehető (tér)kádat választunk, ne elégedjünk meg egy átlagos darabbal, hiszen jó esetben sok-sok évig fogjuk élvezni benne a forró fürdőket. Az Arezzo Design kínálatában található gyönyörű, kényelmes és időtálló kádak biztosan rálelünk kedvencünkre!
Ha pedig inkább a zuhanyt preferáljuk, akkor is számos lenyűgöző lehetőség közül választhatunk!
Élvezzük ki a telet fürdőszobánkban – az Arezzo termékei közt biztosan találunk valami különlegességet, amivel új szintre emelhetjük az élményt!