Legózz fürdőszoba bútorokkal!

Legózz fürdőszoba bútorokkal!

Legózz fürdőszoba bútorokkal!

2019 04 17

Új termékkategóriát vezettünk be kínálatunkba idén tavasszal: olyan fürdőszobabútorok forgalmazását kezdtük meg, amelyeket a vásárlók tetszés szerint kombinálhatnak össze.

Alsószekrények, felsőszekrények, oldalsószekrények, mosdópultok és kiegészítő elemek: főként ezekből a darabokból áll az Arezzo Design új legokészlete (Arezzo Fürdőszobabútorok>>), amelyből mindenki ízlése és igényei szerint állíthatja össze álmai fürdőszobáját. A termékek négy bútorcsaládhoz tartoznak, letisztult eleganciájuk jól illeszkedik az Arezzo Design által forgalmazott szaniterek formavilágához.

A Carmel-család>> magasfényű fehér és antracit színben kapható alsó- és oldalsó szekrényei jól kombinálhatók egymással, a hozzájuk tartozó fekete fogantyú egyedi karaktert kölcsönöz számukra. Felületük lakozott, ami jól ellenáll a fürdőszobák gyakran párás levegőjének. Az alsószekrények fiókjai belső fiókrendezővel vannak ellátva, a soft-close fékezőrendszer pedig az elegáns és csendes záródásról gondoskodik. Rajtunk múlik, hogy beépített vagy pultra ültethető mosdótálat telepítünk az alsószekrény tetejére. Ez utóbbi esetben fehér és természetes tölgy színben választhatunk mosdópultot>> négy különböző méretben.

A népes Monterey fürdőszobabútor-család>> tagjai szintén letisztult, minimalista formavilágot képviselnek. Ebben a kategóriában nagyobb a kombinációs lehetőség, hiszen a Carmelhez képest jóval több bútorfajtából és kiegészítő elemből válogathatunk, ezen felül pedig a szekrények esetében a magasfényű fehér és antracit mellett egy harmadik szín, a Sanremo tölgy textúra is a vásárlók rendelkezésére áll. A bútorokhoz háromféle színben és hat különböző méretben választhatók mosdópultok>>.

A Snow-családban>> két különböző méretű, modern és letisztult formavilágú alsószekrény található. A két bútor a család nevéhez híven magasfényű fehér színben kapható, felületük lakkozott, ezért könnyen tisztíthatók és ellenállnak a párának. A kétfiókos kiszerelésben elérhető szekrények fiókjai egy praktikus megoldással, egyszerű nyomással nyithatók (Push-To-Open).

A Mini-család>> a Snow-hoz hasonlóan szintén csak két tagot számlál. A mosdótállal együtt (de csaptelep nélkül) kapható Mini egyajtós alsószekrények ideális megoldást nyújtanak a kis alapterületű vizes helyiségek esetén. A mosdótál és az ajtó is megfordítható, ami nagy segítséget jelent a tervezésnél és felszerelésnél. A termékek magasfényű fehér és antracit színben kaphatók, és a többi bútorcsaládhoz hasonlóan felületük lakkozott.

Az új fürdőszobabútorok bevezetésével párhuzamosan több termékkategóriában is jelentősen bővítettük kínálatunkat. Gyakorlatilag megdupláztuk az általunk forgalmazott design mosdótálak>> számát. Új formák és új méretek kerültek palettánkra, köztük beépíthető és pultra ültethető változatok egyaránt, mindez annak érdekében, hogy vásárlóink mozgásterét nagyban növeljük. Egy teljesen új terméktípus, a duplamosdó is megjelent választékunkban, amelyből háromféle különböző verzió rendelhető akár 140 cm méretben.

Nagyot léptünk előre a fürdőszobai tükrök>> tekintetében is. Új formák, új méretek jelentek meg a kínálatban, ezen felül pedig a fent ismertetett fürdőszoba-bútorok kiegészítő elemeként tükrös felsőszekrények>> forgalmazását is megkezdtük.