Monterey Canela tölgy – A természet melegsége a fürdőben

Monterey Canela tölgy – A természet melegsége a fürdőben

Monterey Canela tölgy – A természet melegsége a fürdőben

2020 04 20

Sokat beszéltünk már a fekete-fehér minimál fürdőszobákról – hiszen valljuk be, nehezen lehet betelni a stílussal –, azonban azt is teljesen megértjük, hogy sokaknak hiányzik valami ezekből a helyiségekből. Túl rideg, barátságtalan, élettelen... 


Mi az Arezzo Designnál hiszünk abban, hogy mindenkinek egy kicsit mást jelent a tökéletes fürdőszoba: van, aki frissítő, hófehér hatásra vágyik; akad, aki a letisztult csillogást szereti; akad, aki a matt minimál szerelmese – és sokan a barátságos, meleg természetes fürdőszobákat preferálják.
Új termékeinkkel főleg az utóbbi csoportnak kedvezünk. A Monterey – talán ismerős lehet a név a zseniális Nobel-díjas John Steinbeck regényeiből – névre hallgató Canela (tölgy) színű bútorcsalád remek kiegészítője lehet minden fürdőszobának.Letisztult szögletes formavilág, gondos tervezés, csúcsminőség és funkcionalitás – csodás meleg tölgyszínben. A bútorcsaládban találunk több fajta alsó- és felsőszekrényt is, de emellett oldalszekrényekben, nyitott tárolókból és mosdó alatti szekrényekből sincs hiány. Szélesebb és keskenyített (Slim) kivitelű darabok is elérhetőek.
Az elemek tetszőlegesen kombinálhatóak egymással – vagy a többi Arezzo Design bútorral, hiszen a minimál, mérnökien precíz formatervezés ugyanúgy jellemző erre a termékcsaládra, mint a korábbiakra.Ha feldobnánk fekete-fehér vagy monokróm fürdőszobánkat a tölgy melegségével, akkor a Monterey Canela színű bútorcsalád tökéletes választás. Épp úgy remek kiegészítője a minimál stílusnak, mint a modern, kortárs, indusztriális, skandináv vagy akár klasszikusabb enteriőröknek is.  Tökéletes arra, hogy egy kis természetes hangulatot csempésszünk a legspártaibban berendezett fürdőszobába – az alapból barátságos enteriőrt pedig még barátságosabbá teszi.Az Arezzo Design webáruházában IDE KATTINTVA tudod megrendelni a gyönyörű Monterey termékcsalád Canela színű tagjait – számos más fantasztikus fürdőszobai bútor mellett!