Csaptelepek

Csaptelepek

Csaptelepek

2018 06 17

Cégünk széles választékot kínál dizájn csaptelepekből, melyek minőségi alapanyagokból készülnek, ennek köszönhetően hosszú élettartamúak, ráadásul könnyen tisztán tarthatók, és nem igényelnek karbantartást. Nálunk mosdóhoz, zuhanyhoz és kádhoz egyaránt mindenki megtalálja a neki tetsző terméket. Kétféle sorozatot forgalmazunk, a Springfield és a Wakefield névre keresztelt termékcsoportokat. Mindkét esetben 10 éves garanciát adunk.

A Springfield csaptelepek különlegessége, hogy kézzel polírozottak, ami fényes ragyogást biztosít a felületeknek. A szerkezetek részét képező KEROX kerámiabetét garantálja a legmagasabb minőséget, a tartósságot és a könnyed működtetést. A Springfield család széles választékába a hagyományos és magasított mosdó csaptelepektől kezdve a bidéhez, zuhanyhoz és kádakhoz használható változatok is megtalálhatók. Igazi kuriózum a ki- és behajtható kifolyóval felszerelt, gyerekbarát kád csaptelep.

A Wakefield csaptelepek alaptulajdonságaikat tekintve hasonlóak, vagyis szintén kézzel polírozottak, ragyogóan fényes felülettel rendelkeznek, KEROX kerámiabetéttel felszereltek, ezáltal pedig minőséget, tartósságot és könnyed működést garantálnak. A termékcsalád különlegességét a Cascade vízesés kifolyó adja, amivel egyedi karaktert kölcsönözhetünk vizes helyiségeinknek.

Miért érdemes dizájn csaptelekben gondolkodnunk?

Otthonunkban a fürdőszoba igen fontos szerepet tölt be, hiszen itt kezdjük reggel a napot, és az esti pihenésre is itt készülünk fel. Sokan méltatlanul keveset foglalkoznak vele, pedig fontos, hogy kényelmesen, jól érezzük magunkat benne, hogy kellemes hangulata legyen. Ehhez a fürdőszoba kialakításakor ügyelnünk kell a legapróbb részletekre is, vagyis a bútoroknak és a különböző szaniterekre, ideértve természetesen a csaptelepeket is.

A fürdőszobában és a konyhában a csaptelepek szolgáltatják a meleg és hidegvíz áramlását a vízcsövekből. Ezek segítségével állíthatjuk be a kiáramló víz mennyiségét és hőmérsékletét, többnyire manuális módon, de mapanság már automatizált változatok is léteznek. Fontos, hogy jó minőségű csaptelepeket vásároljunk házunk adott részeibe, hogy hosszú ideig ellenálljanak a víz által okozott hatásoknak, a belső korróziónak és a kifolyt víz által keletkezett vízkőnek.

A megfelelő csaptelep növeli a fürdőszoba vagy konyha esztétikus megjelenését. Manapság már ezen a téren is rengeteg fajta és féle termék közül választhatunk, hogy megtaláljuk az adott helységek stílusához leginkább illőt. Cégünk ebben hatékony segítséget tud nyújtani a vásárlóknak.