Design mosdótálak

Design mosdótálak

Design mosdótálak

2018 06 15

Modern megoldást keres fürdőszobájába? Akkor válassza a design mosdótálakat! Letisztult formák, sima, egyenes vonalak, vagy épp ellenkezőleg, komplex hajlatok. Ezek a termékek nem csak modern enteriőrbe illeszthetőek be, hanem a manapság népszerű stílusok többségébe is. Lehet ipari, skandináv, minimalista vagy retro, bármelyikhez találhatunk megfelelő design mosdótálat, melyek különböző méretekben vásárolhatóak meg, így tökéletesen hozzáigazíthatóak a fürdőszoba kialakításához, alaptulajdonságaihoz is.

Cégünk széles választékkal várja azokat a vásárlókat, akik kiemelt figyelmet fordítanak fürdőszobájuk és vizes helyiségeik berendezésére. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a csaplyukas és a csaplyuk nélküli kialakítások, a pultra ültethető és a falra szerelhető változatok, a minimalista és a modern stíluselemek, az egyszerű és légies megoldások, valamint az egyedi formák.

Amikor azon gondolkodunk, hogy milyen módon rendezzük be a fürdőszobánkat, akkor először azt kell számításba venni, hogy milyen stíluselemekre alapozzuk a megjelenést. Azok, akik modern hatást szeretnének elérni, akkor járnak a legjobban, ha design mosdótálat vásárolnak!

Miért érdemes emellett dönteni? Azért, mert különleges formáival érdekes színfoltja lehet a fürdőszoba berendezésének. Mivel a mosdótál talán az a darab, amivel a legtöbbet találkozunk a nap folyamán, és vendégeink is gyakran látják, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hatást kelt. A design mosdótálak formája úgy lett kialakítva, hogy eltérjenek a hagyományos, már unalomig ismert daraboktól, ezáltal pedig feldobja a fürdőszoba megjelenését, és különlegessé varázsolja azt.

Mosdótál a lakás bármely pontjára?

Az elmúlt évtizedekben egyre nyitottabbá vált a világ mindenki számára, számtalan kultúra tárta ki a kapuit a nagyvilág felé. Minden területen megjelentek az átvett tradíciók és innovációk. A művészetek köztudottan különböző kultúrák olvasztótégelyeként funkcionálnak, ezért nem meglepő, hogy a lakberendezésben is elterjedtek a távol keleti kialakítások.

Európában mindig is fontos eleme volt a fürdőszobáknak a mosdótál. Volt idő, mikor csak ebből állt a mellékhelyiség fürdésre, illetve mosakodásra alkalmas részlege. Bár napjainkra ez már kiegészült a zuhanykabinokkal és kádakkal, a mosdótál még most is fontos szerepet játszik a napi higiénikus szokásokban. Nem csak az öreg kontinensen, a távol keleten is fontos szerepe van a mosdótálnak. Vannak helyek és kultúrák, ahol annyira fontosnak tartják a mosakodás szerepét mind higiéniai, mind vallási szempontból, hogy a lakás több szegletében is fellelhető egy-egy mosdótál. Ez a kialakítás egyre több európai országban is megjelenni látszik. Nem csak praktikus, de esztétikus is lehet, ha a megfelelő kivitelt választjuk.

Okos megoldások a fürdőszobában

A fürdőszobák bizonyos tekintetben egyformák, mert mindegyikben ugyanazokat az alapvető szanitereket találjuk, ugyanakkor a napjainkban jellemző széles piaci kínálatnak köszönhetően már egyre nagyobb teret kapnak a tulajdonosok egyéni igényei. A méret sokszor meghatározó arra vonatkozóan, hogyan néz ki a fürdőszoba, és a kis méret sajnos behatárolja a lehetőségeket. Ám ma már találunk olyan szanitereket, amik nem csupán jól néznek ki, de praktikusak is, és minden igényt képesek kielégíteni. Ilyen a mini kézmosó is.

A mini kézmosót azokban a helyiségekben ajánlott felszerelni, ahol szűkös a tér, ahol fontos, hogy minden elférjen, és közben még a kényelmes, higiénikus körülményeket is meg lehessen teremteni. Gyakran használják például olyan esetekben, amikor a WC külön helyiségben kap helyet.

Melyek a családias hangulatú fürdőszoba kialakításának lépései?

Sokan vannak, akik amint kiépítik a megfelelő zuhanykabint vagy kádat, és kicsempézik a falakat, már késznek is érzik a fürdőszobát. Pedig a minőségi fürdőszobai berendezések megléte elengedhetetlen, főleg ha meleg, családias hatást szeretnénk elérni.

Ha családban élünk, akkor jó, ha mindenki beleteszi a maga elképzeléseit a fürdőszoba megjelenésének tervezésébe, hiszen így egyrészt nagyon színes, különleges végeredményt kapunk, másrészt pedig mindenki sokkal inkább magáénak fogja érezni a helyiséget.

A vélemények kikérése után jön a nehéz rész: a szükséges fürdőszobai berendezéseket érdemes egy tematika, egy stílus vagy egy hangulat mentén összeválogatni, más szóval a különböző ötleteket egy harmonikus, egységes képbe kell gyúrnunk. Ugyanezen logika mentén érdemes megválasztani berendezéseink színét, anyagát. Ha például a kinézett termékek fahatásúak, akkor érdemes hozzájuk faszerű megjelenéssel bíró dekorációkat választani, vagy ha egy bizonyos mintát használunk a csempéken, akkor azt csempésszük rá egy-két kiegészítőre is. Ha ezeken felül még pár különleges elemmel is feldobnánk a már amúgy is egyedi, csak a mi családunkra jellemző hangulatot, akkor érdemes elgondolkodni egy design mosdótálon és más, különleges, elegáns szanitereken.