Ebben élmény lesz ázni

Ebben élmény lesz ázni

Ebben élmény lesz ázni

2018 07 10

Új termékkategóriát vezet be kínálatába az Arezzo Design. A SILK néven futó szabadon álló kád augusztus végétől kapható. Jár hozzá egy speciális csiszolópapír is. Cikkünkben egyebek mellett azt is eláruljuk, miért.

Az utóbbi évek egyik legszembetűnőbb szanitertrendje, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a design kádak iránt, ezen belül is a szabadon álló változatokkal kapcsolatban vált intenzívebbé az érdeklődés.

Sokak szemében egy ilyen kád a luxus egyik legfőbb szimbóluma, ami érthető, hiszen átlagos áruk meglehetősen magas. Ezen felül igen helyigényesek, így elsősorban a nagyobb alapterületű fürdőszobákba illenek. Egyrészt azért, mert kell a hely ahhoz, hogy körbejárjuk őket, másrészt azért, mert akkor igazán karakteresek, ha valóban szabadon állnak, vagyis megfelelő távolságra vannak a falaktól vagy az egyéb berendezési tárgyaktól.

Ha a fürdőszoba méretén nem is lehet változtatni, olyan szabadon álló kádakkal már találkozhatunk, amelyek ára legalábbis az elérhető kategóriába tartozik. Egy ilyen terméket vezet be hamarosan az Arezzo Design, mellyel új kategóriát teremt kínálatában.

A tervek szerint augusztus végétől lesz kapható webáruházunkban és viszonteladói partnereinknél a SILK névre keresztelt szabadon álló kád. A rendkívül látványos, mégis elegáns, egyszerű vonalvezetésű terméket fehér színben lehet majd megrendelni. Anyaga akril, a felülete azonban nem fényes, hanem az új divattrendnek megfelelően matt. Ez többek között azért praktikus tulajdonság, mert a használat során keletkező karcok és apróbb sérülések így egyszerűen és nyom nélkül javíthatók. Ebből a célból a termékhez egy speciális csiszolópapírt is biztosítunk, amelynek segítségével a javítási művelet gyorsan elvégezhető.

A SILK szabadon álló kád az alján található állító csavarok segítségével egyszerűen rögzíthető. 259 900 forintos bruttó kiskereskedelmi áron kerül forgalomba, cikkszáma AR-SILK170 lesz.