Előrendelést felveszünk!

Előrendelést felveszünk!

Előrendelést felveszünk!

2018 08 13

Szeptember első felében érkezik raktárunkba új termékünk, a SILK néven futó szabadon álló kád. Az akrilból készült, fehér színű, matt felületű szaniterre már most le lehet adni a megrendeléseket.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a SILK nevű káddal az Arezzo Design új termékkategóriát vezet be kínálatába, amivel az utóbbi évek egyik legszembetűnőbb szanitertrendjére, a szabadon álló design kádak iránti egyre intenzívebbé váló vásárlói igényre kíván reagálni.

A rendkívül látványos, mégis elegáns, egyszerű vonalvezetésű terméket fehér színben lehet majd megrendelni. Anyaga akril, a felülete azonban nem fényes, hanem az új divattrendnek megfelelően matt. Az alapanyag mellett ez az a tulajdonság, ami lehetővé teszi, hogy egy speciális csiszolópapír segítségével nyom nélkül javíthatók legyenek a használat során keletkező karcok és sérülések. Ezt a csiszolópapírt cégünk kérésre ingyenesen biztosítja vásárlóinknak.

A SILK szabadon álló kád 170x85x27-es méretben lesz kapható. Az alján található állító csavarok segítségével egyszerűen lehet rögzíteni. 259 900 forintos bruttó kiskereskedelmi áron kerül forgalomba, cikkszáma AR-SILK170 lesz.

A SILK szabadon álló kádra és a hozzátartozó kádcsaptelepre (OLDFIELD szabadon álló kádtöltő csaptelep, cikkszám: AR-17003, bruttó kiskereskedelmi ár: 129 990 Ft) vonatkozó előrendeléseket az info@arezzodesign.hu e-mail címen vagy a +36-30/247-5009-es telefonszámon lehet leadni.