Esőztetők és zuhanypanelek

Esőztetők és zuhanypanelek

Esőztetők és zuhanypanelek

2018 06 11

Mi az? Szögletes vagy kerek, és mindösszesen 2 mm vastag?

A helyes válasz erre a találós kérdésre az, hogy az Arezzo Design Slim esőztetője. Ez a rozsdamentes acélból készült termék ugyanis kerek és szögletes formában is kapható, méghozzá négy különböző méretben. Könnyű tisztíthatóságáról a FastClean rendszer gondoskodik, ami hozzájárul a hosszú távú hibátlan működéshez. A termék szabvány csatlakozóval van felszerelve, ezért minden falsík alatti zuhanyrendszerhez alkalmazható. Fontos adat, hogy 3 bar nyomásnál 10 liter / perc átfolyási teljesítménnyel üzemel.

A Slim esőztetők segítenek a víz ideális elosztásában, így a reggeli zuhanyzás igazán kényeztetővé és optimálissá válik. Ez különösen fontos ahhoz, hogy energikusan és kiegyensúlyozottan kezdhessük a napot. Tökéletes kialakításuknak és rozsdamentes összetételüknek eredményeképpen a Slim esőztetők megbízhatóak és tartósak, így hosszú éveken át számíthatunk rájuk a reggeli készülődésnél vagy az esti relaxáló fürdésnél.

A zuhanyzófejek, esőztetők és egyéb zuhanykellékek kiválasztásánál gyakorta a funkció élvez elsőbbséget, a megjelenés háttérbe szorul, mondván, hogy egy csinos zuhanyfüggöny úgyis az összes ilyet eltakarja. Nincs mit takargatnunk azonban, ha Slim esőztetőt vásárolunk, hiszen ezek akár fürdőszobai dekorációként is megállják a helyüket. A négyzetes SlimSquare esőztetőt a rusztikusabb formák kedvelőinek ajánljuk, míg a SlimRound esőztető kerek alakja révén a lágyabb vonalvezetésű fürdőszobákba illik jobban.

Miért érdemes a hagyományos zuhany helyett esőztetőt választani? Mert alatta állva úgy érezhetjük, mintha csak kint lennénk a szabad ég alatt, és a könnyű, nyári zápor hullana ránk. A széles, kerek zuhanyfej sokkal jobban képes egyenletesen elosztani a vizet a hagyományos zuhanyrózsával szemben, így nagyobb sugarú körben érkezik belőle a víz. Nemcsak nagyobb felületen ontja a vizet, de jóval kellemesebb, egyedibb, természetesebb élményt is nyújt. Nincs szükség arra, hogy fogjuk, a falra rögzítve adja meg a tökéletes zuhanyzás élményét.

Az esőztetőkön kívül az Arezzo Design kétféle zuhanypanelt forgalmaz. A trópusi, vízesés és hidromasszázs funkciókkal felszerelt ASPEN és COLORADO néven futó termékek rendkívül látványosak, a letisztult, egyszerű dizájnt képviselik, így a modern fürdőszobák elengedhetetlen kiegészítői lehetnek.

A zuhanyozás már önmagában egy frissítő és energiát adó tevékenység, ezt azonban még tovább lehet fokozni az Aspen és a Colorado segítségével. A trópusi funkció használatával a panelek olyan érzetet biztosítanak, mintha az őserdők mélyén lennénk, és egy hatalmas, frissítő zápor kapna el bennünket egy kirándulás során. A különleges zuhanypanelek a testet és a lelket is kényeztetik, ennek köszönhetően végre azok számára is elérhetővé válik a relaxáció zuhanyzás közben, akik olyan kis területű fürdőszobával rendelkeznek, amiben nincs rendelkezésre álló hely egy kád beépítéséhez.