Hogyan tisztítsuk hatékonyan a fürdőszoba szanitereket?

Hogyan tisztítsuk hatékonyan a fürdőszoba szanitereket?

Hogyan tisztítsuk hatékonyan a fürdőszoba szanitereket?

2018 05 22

A különféle szanitereket, mosdót, wc-t vagy éppen bidét naponta használjuk, ezért kiemelten fontos, hogy makulátlanul tiszták és higiénikusak legyenek.

A megfelelő takarítási praktikákkal minden fürdőszoba gyorsan, alaposan tisztává varázsolható, ráadásul úgy, hogy közben a környezet óvjuk, és a pénztárcánkat is kíméljük vele. A hozzávalók minden háztartás alapvető felszerelésében megtalálhatóak, nézzünk szét kicsit a konyhában!

A szódabikarbóna és víz elegye csodákat művel az olyan napi használatban lévő szaniterekkel, mint a mosdó, eltávolítja a lerakódott koszt és szennyeződéseket. Ha a mosdó már régi és fényét vesztett, az ecetes víz segíthet. Csak mossuk át vele, majd öblítsük le, és újra csillogó, fényes lesz! A szódabikarbóna és az ecet mellett a citromos vízzel is csodákat tehetünk, és a mosdó felületét egyszerűen megszabadíthatjuk a baktériumoktól. A citromot sikerrel használhatjuk vízkő ellen is.

A hagyományos vagy függesztett wc-t és bidét ecettel fertőtleníthetjük. A heti egy ecetes kúra nem csak a kellemetlen szagoktól óv meg, de megakadályozza a vízkő lerakódását is.

A makacs szennyeződésekkel a felsoroltakon kívül az Arezzo Design 2018 tavaszán piacra dobott termékcsaládjával is elbánhatunk. A négy különböző tisztítószerből álló készlet négy különböző problémára nyújt megoldást. Leáldozott a vízkőnek és a rozsdának, elbúcsúzhatunk a cementfátyoltól és a habarcsmaradványoktól, de az algáknak és moszatoknak sincs már tovább esélyük.

További információ a Termékek >> Tisztítószerek menüpont alatt található.