0

AREZZO ADOMÁNYGYŰJTŐ kampány - Országos Mentőszolgálat Alapítvány

2022 10 07

Segítsünk közösen!

Évente 1.200.000 esethez vonulnak ki a hazai életmentők. A Mentőalapítvány azért dolgozik, hogy ezt a lehető legjobb felszereltséggel tehessék meg. Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!

A mentők érted, a Mentőalapítvány a mentőkért dolgozik! Segítsd Te is munkájukat!

https://eletmentok.mentoalapitvany.hu/nagykovet/arezzo-design/

"Mire fordítjuk az adományokat:

A befolyó támogatásokból korszerű mentéstechnikai eszközökkel fejlesztjük a mentőautókat, hogy bajtársaink mindig a legjobb felszereltséggel indulhassanak bevetésre.

Többek között innovatív defibrillátorokat, újraélesztéshez használatos mellkaskompressziós készülékeket, speciális égési kötszereket, gyermek és felnőtt lélegeztető ballonokat, mentési és sürgősségi táskákat vásárolunk belőle a hazai mentőállomások számára."

 

A kampány időszaka alatt beérkezett minden webshopos megrendelésünk után az AREZZO design 500 Ft-ot felajánl az OMSZ Alapítvány részére.

Ezen kívül bruttó 100.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki az általunk érkezett adományozók között, amit 1 évig tudnak beváltani a www.arezzodesign.hu webshopon keresztül.

Legyél Te is életmentő!

https://eletmentok.mentoalapitvany.hu/nagykovet/arezzo-design/

 

Tudtad, hogy évente 1.200.000 esethez vonulnak ki a hazai életmentők? A Mentőalapítvány azért dolgozik, hogy ezt a lehető legjobb felszereltséggel tehessék meg. Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!
 
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz