0

Nem adom fel!

2024-05-06 13:30

A jótettek arra tanítanak minket, hogy jobban értékeljük saját helyzetünket is.

A Baross utcai támogatott lakhatási projekt keretében épített lakóotthonun átadásra került.

Az egyik támogató az AREZZO design volt!

Egyre lényegesebb évről évre az odafordulás mások felé. Egyre lényegesebb egy pozitív megerősítés, egy kedves mondat és az, hogy észre vegyük, hogy sokaknak segítségre van szüksége.

Az AREZZO design alapítása óta, minden évben többször adományoz és így segítséget tud nyújtani azoknak, akiknek akár ez a világot is jelentheti.

Eddig mindezt csendben tettük, de hisszük, hogy napjainkban már nem kérkedéssel tekintenek az emberek egy ilyen megmozdulásokra.

Példát szeretnénk mutatni és ösztönözni mindazzal, hogy tehetünk azért, hogy könnyebben, jobban és boldogabban élhessünk.

Nagyon sok segítségre van szükség akár a közvetlen környezetünkben is.

A Nem adom fel alapítvány esetében is az ÜGY, jelen esetben a Baross Lakóotthon kialakítása ami rendkívül nemes. Életeket, sorsokat változtatnak meg az itt dolgozók.

Otthont, törődést, odafigyelést kapnak azok, akik abban szerencsés helyzetbe kerültek, hogy itt tölthetik a mindennapjaikat.

Lényeges átadni a fogyatékosséggal élő vagy bármilyen hátrányos helyzetű fiatalnak vagy idős korúnak, hogy higgyenek abban, hogy szükség van a tehetségükre, és ha nem adják fel, képesek lehetnek a sikerre, az értékteremtésre. 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.
Kosár tartalma Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz