0

Ősz a fürdőszobádban is?

2023-09-04 11:42

Frissítsd a tereket magad körül és olyan érzésed lesz, mintha folyamatosan megújulnál.

 

Az ősz színei a fürdőszobádban is szép hatást kelthetnek, miközben a melegség és a kényelem érzetét keltik. Néhány ötlet a fürdőszoba őszi színeire:

 

 

 

Meleg barna: A meleg barna szín a természetes fa színére emlékeztet és kiváló választás lehet a fürdőszoba padlójának vagy bútorainak színére. (nem csak ősszel)

Aranyló sárga: Az aranyló sárga a napfény és az őszi levelek meleg színét idézi, remekül mutathat a fürdőszoba falain vagy a dekorációs elemeken.

Mélyzöld: A mélyzöld szín a fák lombjának színét idézi és nyugtató hatással bír, legegyszerűbb ha zöld növényekkel egészíted ki a teret.

Rozsdabarna vagy vörös: Ezek a meleg színek az őszi erezetekre emlékeztethetnek, amik akár a fürdőszobai díszítőelemek színeiben is megjelenhetnek.Tök narancs: A sütőtök narancsszíne igazán az ősz szimbóluma. A fürdőszobában is élénk és vidám hangulatot teremthet, akár egy kézmosó szappan, fürdősó vagy kéztörlő jelenlétében.

 

 

 

 

 

 

 

Fontos azonban, hogy ne terheld túl a fürdődet színekkel, mivel ennek a helyiségnek, friss és tiszta hangulatot kell sugároznia. Az őszi színeket inkább kiegészítőként használd, például törölközők, szőnyegek, dekoratív elemek vagy festett részletek formájában. Így a fürdőszoba megtartja frissességét, miközben az őszi hangulatot is kifejezi.

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.
Kosár tartalma Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz