0

Új év, új kezdetek a fürdődben is!

2022 12 19

Az új év kezdetén sokan hoznak különféle elhatározásokat, rengeteg fogadalom születik ilyenkor – így nem meglepő, hogy számtalan háztartásban előkerülnek januárban a tisztítószerek, seprűk és porszívók....

....hogy tisztává és rendezetté varázsolják a lakást. Az egyik sarkalatos pont a fürdőszoba – valamiért ezt a helyiséget sokunknak különösen nehéz rendben tartani…

 

Legalábbis eddig az lehetett, de most segítünk: íme néhány tipp a rendezett fürdőszobához!

 

Kezdd a szelektálással!

Szinte biztos, hogy túl sok cucc van a fürdőszobában – törölközők, amelyeket senki nem használ, üres samponos flakonok, elhasznált fogkefék, életlen borotvák… Menjetek végig a fürdőn, és módszeresen szórjátok ki azt, ami nem kell – sokkal könnyebb lesz utána rendet rakni és megtartani az állapotot.

Tárolás mindenekfelett

Van elég tárolóhelyed a fürdőben? Ha minden egyes szabad felület tele van flakonokkal, a mosdókagylóról pedig folyton leversz valamit, ideje bővítened a kapacitást. Szuper megoldás például egy mosdó alatti szekrény, ha megoldható akkor a fali polcokról/apróbb szekrényekről se feledkezz meg.

A törölközőknek is jusson elég hely – ha igazán komolyan gondolod a fürdőt, érdemes beruházni egy törölközőszárítóra.

 

 

Ami pedig nagyon fontos, ha nem akarsz elszórt ruhákkal találkozni a padlón: legyen egy szennyestartód a fürdőszobában! A legesztétikusabb verzió, ha már egyből szennyeskosárral kombinált bútort választasz.

Rendszerezés magasfokon

Fontos, hogy a szekrényen belül is rendszerezett legyél – alkoss kisebb-nagyobb fakkokat (fiókrendezőkkel könnyebb), használj dobozokat és rendhagyó rendszerezőket. Használj ki minden helyet.

Minden legyen kéznél.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell dugnod, és tisztálkodás előtt a szekrény mélyéről tudod csak előhalászni a tusfürdőket – a zuhany/kád környékén nagyon fontos, hogy a gyakran használt tisztálkodószerek és eszközök kéznél legyenek. A kulcsszó itt is a rendezettség: ne a kád szélén vagy a zuhanytálca sarkában álljanak a cuccok; fúrj fel néhány polcot vagy kosarat a falra, és máris rendezett lesz az összhatás.

 

Jó rendszerezést kívánunk!

Az AREZZO design kínálatában megtalálsz mindent, amire szükséged van a stílusos fürdőszobában. KATT IDE, hogy megnézd a kínálatot.

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz