A tökéletes smink titka

A tökéletes smink titka

A tökéletes smink titka

2019 06 28
A reggeli smink sajnos nem mindig úgy sikerül, ahogy eltervezte az ember. Előfordul, hogy egy kicsit tovább maradunk fent a kelleténél, mert "csak még egy részt" megnézünk egy izgalmas sorozatból – másnap kora reggel pedig kialvatlanul, karikás szemekkel és letapadt szemhéjjal próbáljuk eltüntetni a hosszú éjszaka nyomát.De ez nem mindig sikerül olyan jól, hiszen kora reggel nem mindig van megfelelő mennyiségű természetes fény, nem is feltétlenül jó irányból jön, a fürdőszobai világítás pedig nem feltétlenül erre célra van kialakítva. 
Szerencsére van egy kényelmes, külön erre tervezett megoldás – ami még abban is segít, hogy jó hangulatban teljen a reggeli szépségápolás.


Képzeljük el, hogy van egy tükrünk, ami nem párásodik. Fényt ad, hogy tökéletesen lássuk benne magunkat – és találunk rajta egy kis világító szélű kozmetikai tükröt is, amelyet levehetünk, hogy tökéletesen lássuk benne arcunk apró részleteit is.
Egy ilyen okostükör nagyon praktikus, ha tökéletes sminket szeretnénk – ráadásul ha a kozmetikai tükröt visszahelyezzük a fürdőszobai tükörre, rögtön töltés alá kerül, így nem fog lemerülni.
Így működik:


A jó kedvről pedig a zene gondoskodik: a 2 darab beépített Bluetooth-hangszóró remek sztereóélményt produkál, hogy remek hangulatban készíthessük el sminkünket.
A reggeli sminkelés így már nemcsak hatékonyabb lesz, de igazi élménnyé is válik.

A tükör szeptembertől lesz rendelhető webáruházunkból. Kövesd Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le legfrissebb újdonságainkról!
A nyitókép forrása: Unsplash