A mindennapi luxus

A mindennapi luxus

A mindennapi luxus

2019 07 16

Az igazi luxus nem feltétlenül a nagy dolgokat jelenti – vannak apró dolgok, amelyek sokkal kellemesebbé és felhőtlenné teszik a mindennapi életedet. Dolgok, amelyek megoldást nyújtanak bosszantó problémákra.
Vegyük például a tisztálkodást. Mindenki máshogy van berendezve; akad, aki a reggeli zuhanyzás híve, mások inkább este szeretnek tisztálkodni, és persze sokan reggel és este is megmosakodnak. Ez utóbbi az izzasztó nyári hőségben kimondottan praktikus.
De most képzeld el, hogy este elmész zuhanyozni lefekvés előtt. Utána megtörölközöl, és tisztán befekszel az ágyba.

Reggeli előtt újra jöhet a zuhanyzás. Kilépsz a fülkéből, a törölközőért nyúlsz... ami még nedves. Nem száradt meg az esti használat óta. Kellemetlen, nyirkos érzés vele törölközni. Arról nem is beszélve, hogy így nehéz teljesen szárazra törölnöd a testedet, és amikor felöltözöl, még érzed magadon a nedvességet. Talán még a felsőd hátán is átüt a víz.
Elég kellemetlen. Szerencsére egyszerű a megoldás: egy radiátoros törölköző-szárítóra van szükséged. 


Remek érzés, amikor a zuhanyból kilépve a kellemesen meleg, száraz törölközőbe burkolózol. Nincsenek így már vizesen maradt testrészek, sem kellemetlen szag vagy nedves érzés – egy finom meleg, puha törölköző vár rád, amivel pillanatok alatt megszárítkozhatsz, aztán visszaterítheted a szárítóra, és az esti zuhany után ismét a száraz textíliát használhatod. Ilyen a mindennapi luxus.


És talán azt mondanunk sem kell, hogy a nálunk kapható törölköző-szárítók nemcsak hasznosak, de remekül is néznek ki. Mindegyik törölköző-szárítónk jellemzője a menő, letisztult design, ami remekül mutat minden modern, minimalista vagy skandináv stílusú fürdőben. 

Találd meg kedvencedet ide kattintva