Milyen az ideális fürdő?

Milyen az ideális fürdő?

Milyen az ideális fürdő?

2019 07 31
A címbeli kérdésre nem könnyű a válasz, hiszen mindenki mást vár egy fürdőszobától Az alapvetően tisztálkodásra használt helyiség gyakran ennél jóval többet takar – legtöbbünk valami másra, valami hozzáadott értékre vágyik.


Akadnak, akiknek az a legfontosabb, hogy minél gyorsabban, és minél hatékonyabban tisztálkodhassanak. Nekik jól jön méretes esőztetővel ellátott zuhany, és egy törölköző-szárító, hiszen a friss, meleg törölközővel pillanatok alatt megszárítkozhatnak. És persze egy párátlanítóval ellátott tükör sem árt, ami előtt zuhanyzás után rögtön belőhetik a hajukat, sminkelhetnek.


Akadnak, akik a fürdőszobában a wellnesst keresik. Gyertyákat gyújtanak, elnyúlnak a kádban, zenét hallgatnak közben vagy olvasnak. Nekik nem árt, ha minél több polc és szekrény van a fürdőben, ahová eltehetik az otthoni wellness kellékeit.


Akadnak, akiknek az esztétika, a design az elsődleges. Imádják a vonzó, kerek formákat, a ragyogó fehérséget, a különleges, trendi megoldásokat. Fontos nekik, hogy a szobában minden passzoljon egymáshoz, harmonikus legyen a szín- és formavilág. Egy századközepi modern stílus jegyében fogant minimalista szekrény, egy különleges falhoz tehető térkád vagy egy színes mosdótál tökéletes kiegészítője lehet szobájuknak.


Bármit is vársz a fürdőtől, az Arezzo Design kínálatában biztos megtalálod a számodra ideális darabokat!