Matt fürdőszobák

Matt fürdőszobák

Matt fürdőszobák

2019 08 31
A fürdőszobáról általában a csillogás jut eszébe az embernek – gondoljunk csak a tévéreklámokra, amikor az elégedett háziasszony büszkén mutatja, milyen fantasztikusan csillog minden szaniter mióta az adott tisztítószert használja. 


És nincs is ezzel baj – a csillogó szaniterek szépek és vonzzák a szemet. Az új trendek azonban mást helyeznek előtérbe: az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak a matt fürdőszobák.
A matt felületekben van valami sejtelmes, valami elegáns. Nem vulgárisak, elsőre sokszor nem is feltűnőek; de ha észreveszed őket, rögtön megfognak.
Egyfajta hűvösséggel bírnak, és emiatt egész egyszerűen menővé teszik a fürdőt. 
A matt azok számára ideális, akik kedvelik a minimalista designt, és arra vágynak, hogy a fürdőszobájuk visszafogottan elegáns, mégis vagány legyen. Nem mindenkinek való a matt szaniter, de megfelelő (minimál, skandináv vagy modern) környezetben hihetetlenül jól mutat, és új szintre emeli az enteriőrt.
Arról nem is beszélve, hogy a matt szaniter praktikus: a használat során keletkezett karcokat és apróbb sérüléseket egyszerűen és nyom nélkül javíthatod a P 600-as csiszolópapírral.

Az Arezzo kínálatában számos matt termék elérhető: a nagy kedvenc Silk szabadon álló kád, számos mosdótál (akár különféle színekben), és hamarosan érkeznek az új csaptelepek és egy lenyűgöző fekete zuhanyrendszer is.
Ha vagány, letisztult fürdő a cél, a matt mindig jó választás.