Karácsony a fürdőszobában

Karácsony a fürdőszobában

Karácsony a fürdőszobában

2019 12 24
Karácsonykor szinte az egész világ díszbe borul. Az utcák ünnepi fényárban úsznak, a nappaliba és a hálóba gyertyák, díszek és fenyőágak kerülnek – és sokunknál a fürdőszoba sem kivétel. Hiszen miért maradna ki az a helység, ahol napjainkat kezdjük és végezzük? 
Sokan nem gondolnak a fürdőszoba ünnepi köntösbe öltöztetésére – ez talán nem meglepő, hiszen a legtöbben alapvetően a fürdőszoba dekorálására sem fordítanak figyelmet. Pedig az enteriőrnek a fürdő is szerves részét képezi, és ha vendégeket várunk, valószínű, hogy ők is látni fogják a helyiséget – miért ne dobhatnánk fel egy-két karácsonyi dísszel?
Persze nem kell giccses túlzásokra gondolni - ha letisztult fürdőd van, a dekoráció is legyen letisztult. Remek inspirációkat nyerhetsz ehhez az északi otthonokból: természetesen díszítenek, mindenféle erőltetettség nélkül, minimalistán, azonban az összhatás mégsem lesz lélektelen, hanem kimondottan ünnepivé válik.
Akár egy-egy fenyőág és egy aprócska fényfüzér is elég lehet – de bátran kísérletezhetsz gyertyákkal és különféle díszekkel is.
Hoztunk egy kis gyűjtést, ahonnan inspirációt nyerhetsz – mi az Arezzo Designnál nagyon szeretjük ezeket a stílusos, többnyire minimál, mégis 100%-osan karácsonyi fürdőszobákat:


 

Kellemes dekorálást és nagyon boldog karácsonyt kíván az Arezzo Design csapata!

A képek forrása: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, k