Kádak minden igényre

Kádak minden igényre

Kádak minden igényre

2020 01 27
Ha a tökéletes kádat keressük, általában nincs könnyű dolgunk, hiszen a számtalan stílusú, méretű, formájú darab közt nehéz meglelni a tökéletes darabot.
Kerek legyen vagy szögletes? Fényes vagy matt? Beépített vagy térkád? 
Az Arezzo Design kínálatában három különleges kád közül tudunk választani – mindegyik lenyűgöző formavilággal bír, és mindhárom remek kiegészítője a letisztult fürdőszobáknak.
A modellek mindegyike más, így a három típus közül szinte biztosan megtaláljuk azt, amelyik leginkább kielégíti igényeinket. 

Silk – A matt csoda
Ha egy lenyűgözően kecses vonalakkal megáldott, bámulatosan vonzó térkádat szeretnénk, és van elég hely a fürdőszobánkban, a Silk névre hallgató modell tökéletes választás.
A gyönyörű térkád fókuszpontot alkot a fürdőszobában, így lesz a kádból dísztárgy, amely új szintre emeli a helyiséget. 
A Silk térkád akrilból készült, emellett trendi matt fehér színben pompázik – ami roppant praktikus is, mivel a használat során keletkező karcok és apróbb sérülések egyszerűen és nyom nélkül javíthatók 600-as csiszolópapírral. 
Persze a Silk nem minden fürdőszobába megfelelő: nem olyan helytakarékos, mint a beépített kádak, és a tisztálkodószerek tárolását is nehezebb így megfelelően megoldani.
Ha van azonban elég helyünk, és egy elegáns kádra vágyunk, ahol hosszú, relaxációs fürdőket vehetünk, a Silk térkádat imádni fogjuk.
De mi a helyzet, ha térkádat szeretnénk, de nem bővelkedünk a négyzetméterekben?
A megoldás egy hibrid verzió: a falhoz tehető térkád, amelyben egyesülnek a szabadon álló és a beépített kádak legjobb tulajdonságai, így nem kell lemondanunk a térkád luxusáról és légies eleganciájáról. 
Ebből a típusból két verziót is találunk az Arezzo Design kínálatában.

Manhattan – Vonzó formák
Hatalmas közönségkedvenc a Manhattan névre hallgató, akrilból készült, falhoz tehető térkád, amely lekerekített sarkaival és csodás fényes fehér felületével lényegében minden fürdőszobában remekül mutat.
Tökéletesen illik a skandináv, a modern, a minimál, a kortárs, az indusztriális és a vintage enteriőrökhöz is, de a klasszikus stílusban berendezett fürdőkben is könnyen megtalálhatjuk a helyét. Mivel falhoz tehető, ezért a helyigénye is jóval kisebb, mint a térkádaknak, mégis megmarad a légies hatás.
De mi van akkor, ha inkább a szögletes formákért rajongunk? Ez esetben a hamarosan érkező Florida kádat nekünk találták ki.

Florida – Szögletes elegancia
A minimalisták és az indusztriális enteriőrök kedvelői nem lőhetnek mellé a Florida névre hallgató modellel – a szögletes formatervezés és a csillogó hófehér akrilfelület különleges látványvilágot és egy nem mindennapi kádat eredményez, amely a Manhattanhez hasonlóan ötvözi a térkádak és a beépített darabok előnyeit, így helytakarékosan érhetjük el a szabadon álló hatást.
A Florida kád nemsokára elérhetővé válik kínálatunkban – kövesd oldalunkat, hogy elsők közt értesülj a gyönyörű kád érkeztéről!