Szögletes és légies – Megérkezett a Florida!

Szögletes és légies – Megérkezett a Florida!

Szögletes és légies – Megérkezett a Florida!

2020 03 20

Talán nem titok, hogy imádjuk a gyönyörű térkádakat. Van bennük valami megfoghatatlan légies elegancia, ami hiányzik a beépített kádakból. 
Ugyanakkor sokszor nem annyira praktikusak. Helyigényesek, nehezebb megoldani a tisztálkodószerek megfelelő tárolását a kád környékén, és picit nehezebb megtervezni az enteriőrt a szabadon álló kádak esetében.
A beépített kádak egyértelműen praktikusabbak – és ugyanúgy találunk belőlük stílusos darabokat, így kis odafigyeléssel ízléses, ütős fürdőt kreálhatunk.
De mi a helyzet, ha mégis a szabadon álló kádak eleganciájára vágyunk, de nem bővelkedünk négyzetméterekben?
Gond egy szál se! Létezik egy "hibrid" megoldás: a falhoz tehető térkád, amely ötvözi a szabadon álló és a beépített kádak legjobb tulajdonságait, így nem kell kompromisszumot kötnünk, és felesleges négyzetméterek nélkül is élvezhetjük a térkádak légies eleganciáját és letisztultságát.


Az Arezzo Design kínálatában már eddig is elérhető volt egy ilyen darab: a lekerekített sarkokkal és vonzó formákkal megáldott Manhattan térkád, amely nagy sikert aratott a vásárlók körében.
Most pedig a szögletes formák rajongói is megtalálhatják számításukat:  a Florida névre hallgató fürdőkád letisztult, szögletes formatervezésével és csodásan csillogó fehér akril felületével könnyen a minimál fürdőszobák ékévé válhat – és nem mellesleg nagyon kényelmes is :)
Ha egy olyan kádra vágysz, amely kis helyen is a szabadon álló kádak élményét és esztétikáját nyújtja, akkor a Florida remek választás!

Az Arezzo Design webáruházának kínálatában már megtalálod a gyönyörű kádat IDE KATTINTVA.