Perem nélkül – Higiénia és stílus a WC-ben

Perem nélkül – Higiénia és stílus a WC-ben

Perem nélkül – Higiénia és stílus a WC-ben

2020 03 29

A stílusos és letisztult fürdőszobákról sokszor írtunk már, de a vécékről eddig kevés szó esett – a használat jellege miatt talán kevésbé népszerű téma a lakberendezésben, mint a többi helyiség –, azonban nagyon fontos, hogy a fürdő mellett a mellékhelyiség berendezésére is kellőképp odafigyeljünk.

A legfontosabb a megfelelő szaniter beszerzése. Mindenképp minőségi darabot válasszunk, és próbáljunk valamilyen különlegesebb formavilágú darabot keresni, amely illik otthonunk letisztult esztétikájához. Egy jól megválasztott vécével új szintre emelhetjük a mellékhelyiséget  teljesen minimalista berendezés mellett is – mert valljuk be, azért a legtöbbször nem akarunk felesleges energiát belefeccölni az enteriőr kialakításába, amennyiben különálló WC-ről van szó. És ez nem is baj: nem kell túlgondolni a dolgot.


De milyen szanitert válasszunk?
Mi az Arezzo Designnál a letisztult kialakításra és a minimalista vonalvezetésre esküszünk – épp ezért a kínálatunkban található vécék és bidék maximálisan illenek a skandináv és minimál szellemben berendezett otthonokba. 


Új kedvenceink a perem nélküli vécék, amelyek nemcsak remekül néznek ki a fantasztikus designnak köszönhetően, de sokkal higiénikusabbak hagyományos, peremmel ellátott társaiknál. Tisztításuk rendkívül egyszerű, a különféle tisztítószerek helyett egy ronggyal vagy tisztítókendővel is elég áttörölni őket.
Higiénikusak, víztakarékosak – és remekül mutatnak.  A nálunk elérhető perem nélküli vécék falra függesztett verzióban kaphatóak, így helytakarékosak, és légies hatást keltenek a helyiségben.


Ha felújítanánk mellékhelyiségünket vagy új otthont terveznünk, mindenképp érdemes kipróbálnunk, milyen az élet perem nélkül.
Az Arezzo Design webáruházának kínálatában már elérhetőek a perem nélküli WC-k IDE KATTINTVA.