Kecses és vonzó – Megérkezett a Slimfield termékcsalád!

Kecses és vonzó – Megérkezett a Slimfield termékcsalád!

Kecses és vonzó – Megérkezett a Slimfield termékcsalád!

2020 06 28

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. A stílusos törölköző-szárító, a szép fürdőszobai lámpa, az elegáns fali tükör vagy a letisztult csaptelep ugyanolyan fontos, mint a mutatós fürdőkád vagy zuhanyfülke a tökéletes összképhez. 


Mi az Arezzo Designnál arra törekszünk, hogy mindent megkaphass nálunk, amelyre szükséged van álomfürdőszobádhoz – legyen szó többek közt szaniterekről, fürdőszobai bútorokról, mosdótálakról, prémium kiegészítőkről vagy épp csaptelepekről. Ezért folyamatosan szerezzük be a legújabb csúcsminőségű, tökéletes formatervezésű darabokat, amelyeket ideális áron szerezhetsz be, így kompromisszumok nélkül alkothatod meg személyre szabott fürdőszobádat.


Most érkezett legújabb Slimfield termékcsaládunk neve beszédes:  a családba tartozó csaptelepek és zuhanyrendszerek elegáns, kecses darabok a legmodernebb minimalista stílus jegyében. 
A légies formájú termékeket lenyűgöző krómozott felülettel láttuk el – és mindegyikük prémium minőségű kerámiabetétet tartalmaz.


Hiszünk a hosszútávra szóló minőségi darabokban és a fenntartható fürdőszobában, így Slimfield kollekciónk tagjaira is 10 éves garanciát adunk.


A Slimfield család termékei közt akad fali mosdócsaptelep, kádcsaptelep, magasított és standard magasságú mosdócsaptelep, valamint egy komplett zuhanyrendszer is – természetesen az összes darab remekül illik egymáshoz, illetve passzolnak az Arezzo Design kínálatában található többi termékhez is, így mindegyik kiváló választás a letisztult és modern fürdőszoba berendezéséhez. 


Kattints ide, és ismerd meg a Slimfield termékcsaládot!