Szerezd be álomkádadat akciósan!

Szerezd be álomkádadat akciósan!

Szerezd be álomkádadat akciósan!

2020 07 27

Egy jól megválasztott kád könnyen a fürdőszoba ékévé válhat. A jelentős méret és a világos szín miatt kitűnik az enteriőrből – magára irányítja a szemet, vagyis fókuszpontot képez, és összefogja a berendezést.
Jó esetben. Ha rosszul választunk kádat, akkor hiába tökéletes a fürdőszoba többi része, nem lesz az igazi a hatás.

De milyen kádat válasszunk?


Az utóbbi években ismét nagyon népszerűvé váltak a szabadon álló kádak, másnéven térkádak. Ezek előnye, hogy nagyon stílusosak, és légies kialakításuknak köszönhetően tágasabbá teszik az enteriőrt. Hátrányuk, hogy csak nagyobb méretű fürdőkben működőképesek – kis fürdőszobákban jobban járunk egy beépített vagy falhoz tehető káddal.

Azonban akkor sincs probléma, ha térkádra vágyunk, azonban nincs elég helyünk – most a gyönyörű Florida nevű falhoz tehető térkádat 10% kedvezménnyel szerezhetjük be. A kádat a falhoz állíthatjuk, azonban különleges kialakítása miatt kisebb helyen is élvezhetjük a szabadon álló térkád élményét.
A Florida 170 centiméter hosszú, és lenyűgöző szögletes formatervezésével minden minimál, skandináv vagy indusztriális enteriőrben megtaláljuk a helyét – de a klasszikusabb stílusú fürdőszobát is feldobhatjuk velük.

Az akció 2020. július 30-ig tart – ha kosaradba tetted a terméket a webáruházban, írd be az AR0710 kuponkódot, hogy megkapd a kedvezményt. 
Ne maradj le, szerezd be az álomkádadat akciósan IDE KATTINTVA.