A fekete az új fekete – Ezekkel a sötét kiegészítőkkel nem lőhetsz mellé!

A fekete az új fekete – Ezekkel a sötét kiegészítőkkel nem lőhetsz mellé!

A fekete az új fekete – Ezekkel a sötét kiegészítőkkel nem lőhetsz mellé!

2020 07 31

A fekete mindig menő volt – és mindig is menő lesz. Ahogy Wednesday Addams mondta: 

"Majd nem viselek feketét, ha feltalálnak egy sötétebb színt."

A fekete elegáns; a fekete vagány; a fekete hűvös; a fekete misztikus – a fekete mindenhez megy. Feketék az okostelefonok, a televíziók, az elegáns cipők, a menő bőrdzsekik (és az örök kedvenc kis fekete ruhák), a klasszikus napszemüvegek... 

A fekete mindig jól működik; szinte lehetetlen mellélőni vele.

Ez a lakberendezésre is érvényes: – bár azért a feketére festett falakkal érdemes csínján bánni – a sötét árnyalat eleganciát és vagányságot visz otthonunkba, akár részletekben, akár nagyobb blokkokban alkalmazzuk.


Nincs ez másként a fürdőszobában sem.

A legtöbben a fürdőszoba-tervezésnél alapvetően fehérben vagy valamilyen bézs, krém (vagy a tavalyi év népszerű hibridje, a creige) árnyalatokban gondolkoznak, és a fekete sokaknak rendhagyó és merész választásnak tűnik, ennek ellenére nem kell különösen bevállalósnak lennünk a fekete fürdőszobához: már kisebb-nagyobb kiegészítővel is ütős hatást érhetünk el.

Ebben segít az Arezzo Design kínálatában elérhető vadonatúr Bemeta Dark névre hallgató kollekció is.

A kollekcióban gyönyörű fekete törölköző-, szappan- és vécépapírtartókat, fogasokat, szappanadagolókat, sarokpolcokat és apró kiegészítőket találunk a már megszokott letisztult formatervezés és minimalista stílus jegyében.


Ezek akár magukban is feldobják a fürdőt – de kombinálhatjuk őket a nagyobb fekete bútorokkal, különleges sötét csaptelepekkel, design mosdótálakkal vagy épp zuhanyrendszerrel is.


Ezek a fekete darabok minden minimalista vagy skandináv fürdőben elképesztően jól mutatnak – de akár egy indusztriális enteriőrt is új szintre emelhetünk velük.


KATTINTS IDE, hogy megismerd a Bemeta Dark termékeket!