A mindig komfortos fürdőszoba titka

A mindig komfortos fürdőszoba titka

A mindig komfortos fürdőszoba titka

2020 08 29

Már többször találkoztunk a jelenséggel, magánházakban, apartmanokban és (luxus)szállodákban egyaránt: a fürdőszobába érve nem éreztük magunkat komfortosan, hiába volt csodaszép a burkolat, gyönyörű a kád, és hiába mutattak remekül a bútorok – dideregtünk, és alig vártuk már, hogy végre a forró vízsugár alatt lehessünk. Aztán persze kijönni a zuhany alól ugyanúgy tortúra volt: villámgyorsan becsavartuk magunkat a törölközőbe, hogy elkerüljük a vacogást.

A fürdőszoba fűtésére sokan egész egyszerűen nem fordítanak nagy hangsúlyt – pedig a megfelelő hőérzet nélkül nincs igazi komfort.
Mi az Arezzo Designnál hiszünk a stílusban, a minőségben és a kényelemben: minden nálunk kapható termék fantasztikus designnal bír, csúcsminőségben készül el – és segít, hogy a lehető legkényelmesebben érezd magad a fürdőszobádban.

Épp ezért nagy hangsúlyt fektetünk a fűtésre is – természetesen a már megszokott gyönyörű minimalista formatervezés és a prémium minőség jegyében.
Nem kellenek a fürdőbe ormótlan radiátorok vagy hősugárzók, amelynek vezetékei mindig útban vannak: elképesztően mutatós minimál designfűtéseink nemcsak az ideális hőmérsékletről, de a maximális stílusról is gondoskodnak a fürdőszobában.


Találsz nálunk fűtött törölköző-szárítókat, így búcsút mondhatsz a nyirkos, hideg törölközőknek – a mindig kellemesen meleg frottírba burkolózva élmény lesz a szárítkozás.


Találsz nálunk lenyűgöző designradiátorokat, amelyek kecses vonalvezetésükkel már szinte műalkotásnak tűnnek – és természetesen mindig az igényeidnek megfelelő hőmérsékletet biztosítanak.


És találsz nálunk vadonatúj design fűtőpatronokat is fekete, fehér és krómozott kivitelben is: 600 wattos teljesítményükkel hatékony, egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a fürdőszoba felmelegítésére, akár fűtésszezonon kívül is. Alkalmazhatod őket a meglévő fűtési rendszerrel párhuzamosan bekötve (T-idom segítségével), vagy önállóan kizárólag a fűtőpatront a radiátorba szerelve. 

Nézz körül az Arezzo Design kínálatában ide kattintva – nálunk mindent megtalálsz, amire az álomfürdőszobádban szükséged lehet!