Énidő a fürdőben

Énidő a fürdőben

Énidő a fürdőben

2020 09 28
Ezen a nyáron sajnos sokunknak kimarad a tervezett utazás, de ez nem jelenti azt, hogy otthon ne kapcsolódhatnánk ki. Ha stresszesek vagyunk, és sokat dolgozunk, érdemes akkor is kivennünk néhány nap szabadságot, ha épp nem megyünk sehova – és töltődjünk fel otthon.

Kicsit vegyünk vissza a tempóból, törődjünk magunkkal, és csináljunk olyan dolgokat, amelyektől tényleg jól érezzük magunkat. Amelyek kikapcsolnak. Amelyek boldoggá tesznek.

Olvassuk el azokat a könyveket, amiket már régen el akartunk.
Nézzük meg azokat a filmeket, amelyek már hónapok óta a listánkon vannak.
Hallgassunk sok zenét.

Főzzünk finomakat (feltéve ha szeretünk főzni).
És lazítsunk: keverjünk egy jó koktélt (akár egy klasszikus Mimosát a reggeli mellé), pattintsunk egy sört vagy egy pohár bort – és nyúljunk el a kádban. Vegyünk egy hosszú fürdőt, olvassunk közben vagy hallgassunk zenét (például EZZEL a beépített bluetooth-os okostükörrel), vagy csak pihenjünk gyertyafényben. Vagy játsszunk a gumikacsával. Nézzünk sorozatokat a kád melletti székre állított laptopról.
A fürdőkád tökéletes hely a relaxációra: egy hosszú, pihentető fürdés nemcsak a testet, de a lelket is megtisztítja. Érdemes kipróbálni valamilyen különleges fürdősót is, hogy még élvezetesebb legyen a pihenés a vízben – és persze néhány gumikacsa vagy papírhajó is jól jön a játékos kedvűeknek.

Persze akkor sincs gond, ha zuhanyunk van: remek érzés felfrissülni kicsit a vízsugár alatt – és persze nem titok, hogy a legjobb gondolatok is zuhanyzás közben érik az embert.
Ha feltöltődnél a fürdőben, nézz körül az Arezzo Design kínálatában IDE KATTINTVA – mindent megtalálsz, amire a tökéletes fürdőszobához szükséged van.