Montana – Stílusos, minimalista tisztaság a fürdőben

Montana – Stílusos, minimalista tisztaság a fürdőben

Montana – Stílusos, minimalista tisztaság a fürdőben

2020 09 30
Hiába hatalmas a kínálat, nehéz megtalálni a megfelelő szanitert.  Egy kiváló szaniternek számos kitételnek kell megfelelnie ahhoz, hogy valóban adekvát választást nyújtson a fürdőszobába vagy vécébe. Legyen tökéletes a formája, a színe, az anyaga; legyen könnyen tisztítható; legyen jól használható; legyen minőségi; legyen stílusos – és ár/érték arányban is legyen megfelelő.
Bátran mondhatjuk, hogy a Montana termékcsalád mindegyik kitételnek gond nélkül megfelel. 
A Montana termékek formái a legtrendibb skandináv design jegyében születtek, remek tervezőktől.
Színük tiszta fehér; anyaguk időtálló porcelán.

Rimless (perem nélküli) kivitelük rendkívül megkönnyíti a tisztítást, hiszen a kosz, a baktériumok és a kórokozók nem tudnak betelepedni a perem alá – az eredmény pedig egy higiénikus, gyorsan és egyszerűen takarítható fürdőszoba vagy mellékhelyiség. A kínálatban ráadásul találunk egy halk, lecsapódásgátlóval ellátott, vékony WC-tetőt is – amelyet szuperkönnyen leszerelhetünk és letakaríthatunk, így még alaposabb lesz a tisztítás. Azt pedig nem kell ecsetelnünk, mennyire fontossá vált – az amúgy is elengedhetetlen – higiénia az utóbbi időben.

A Montana termékek remekül használhatóak: mindegyikük speciális, rejtett rögzítéssel bír, így könnyedén felszerelhetjük őket, anélkül, hogy csorbát ejtenénk a fürdőszoba esztétikáján. Álló és függő Montana WC-k és bidék közül is választhatunk, így biztos rálelünk arra a darabra, amely ízlésünknek is megfelel, és fürdőszobánk adottságaihoz is passzol. 

És természetesen a Montana család tagjait is az Arezzo Design termékeinél már megszokott prémium minőségben érhetjük el, csillagászati árcédula nélkül – mint mindig, most is fontos volt a remek ár/érték arány.
Ha felújítanánk a fürdőt, mellékhelyiséget, mindenképp érdemes körülnézni a Montana termékek között, hiszen ezek a modern WC-k és bidék nemcsak a takarítást könnyítik meg, de a kifinomult minimalista formatervezésnek hála sokkal stílusosabbá teszik a legegyszerűbb fürdőszobát is. Remekül illenek a minimál és a skandináv fürdőkbe – de más stílusú helyiséget is modernizálhatunk velük. 
IDE KATTINTVA érthetőek el a Montana termékek az Arezzo Design kínálatában!