Maximális stílus – BOMBAÁRON!

Maximális stílus – BOMBAÁRON!

Maximális stílus – BOMBAÁRON!

2020 10 28
A legtöbb ember fürdőszoba tervezés vagy -felújítás során – érthető módon – először a nagyobb részletekre fekteti a hangsúlyt: a burkolatra, a fürdőkádra/zuhanykabinra, a vécére, a mosdótálakra és a szekrényekre. 
Ezután jönnek csak az apróbb részletek – és a legtöbben ilyenkor már megelégednek az olyan darabokkal, amelyek "elmennek" vagy "nem rosszak". Ez gyakran azért alakul így, mert a büdzsé nagyját elvitte a nagyobb elemek beszerzése... de sokszor az ok pusztán annyi, hogy sokan nem figyelnek oda az apróbb részletekre – pedig azok különböztetik meg az "egész jót" a fantasztikustól.
Ilyenek például a csaptelepek is. 


Egy jó csaptelep nemcsak magas minőségű és funkcionális – de esztétikus, stílusos is. Kecses vonalvezetésével, különleges formájával, prémium kialakításával új szintre emeli a fürdőszobát. 
Rendben, persze, mondhatnánk – de az ilyen csaptelep drága. Vagy mégsem?
Az Arezzo Designnál nagyon fontos számunkra, hogy prémium minőségű fürdőszobai termékekkel segítsünk vásárlóinknak az álomfürdő megteremtésében – elérhető áron. Időnként pedig megjutalmazzuk vevőinket egy-egy különleges akcióval: most a keskeny formákkal büszkélkedő Slimfield csaptelepcsaládunk árát vittük le bombaár akciónk keretében.


Gyönyörű mosdócsaptelepeket (magasított kivitelben is!), különleges formatervezésű kádcsaptelepet és komplett zuhanyrendszert is találunk a Slimfield termékcsalád tagjai között – most még kedvezőbb áron!
Kattints IDE, és találd meg új kedvenced bombaáron álmaid fürdőszobájához!