Álomzuhany kedvezményesen – Ne maradj le novemberi bombaár akciónkról!

Álomzuhany kedvezményesen – Ne maradj le novemberi bombaár akciónkról!

Álomzuhany kedvezményesen – Ne maradj le novemberi bombaár akciónkról!

2020 11 28
A tökéletes fürdőszoba kialakítása rengeteg időt, energiát és pénzt igényel. Mi az Arezzo Designnál fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink pénztárcakímélő termékekkel és megoldásokkal alakíthassák ki álomfürdőjüket – anélkül, hogy kompromisszumokat kelljen kötniük a minőség terén.
Követőinknek pedig minden hónapban kedveskedünk valamilyen aprósággal, hogy még kedvezményesebben berendezhessék fürdőszobájukat. 
Ebben a hónapban két fantasztikus zuhanypanelt szerezhetsz be tőlünk akciós áron novemberi Bombaár akciónk keretében: az Aspent és a Coloradót.
A nevek árulkodnak: mindkét panelt úgy tervezték meg, hogy felvegyék a versenyt a coloradói síresortok fantasztikus wellnessfürdőivel mind design, mind funkcionalitás terén.

A két panel megjelenése már a megszokott kecses formavilágot követi, így tökéletesen illenek a letisztult fürdőszobába – azonban ne tévesszen meg a minimalista kialakítás: mindkét zuhanypanel fantasztikus, sokrétű wellnessélményt kínál!
Háromféle zuhanybeállítást található a paneleken: a trópusi zuhany, a szauna zuhany és a vízesés zuhany teljesen más kényeztető élményt nyújt. Ha relaxálni szeretnél, a trópusi és a szauna zuhanyt javasoljuk – ha pedig felfrissülésre vágysz, a vízesés zuhany vízsugarai átmasszírozzák testedet.

Természetesen kézi zuhany is rendelkezésedre áll a tökéletes tisztálkodáshoz. 
Az ASPEN AR-9001 zuhanypanel és a Colorado AR-9108 zuhanypanel most 2020. november 16. és 30. között 10% kedvezménnyel lehet a tiéd! 
Csupán annyit kell tenned, hogy vásárlásnál beírod az AR201110 kuponkódot, és automatikusan levonjuk a kedvezményt. 
Ne késlekedj: lepd meg szeretteidet karácsonyra a mindennapi otthoni wellness élményével! A zuhanypanelek segítségével egy újabb lépést tehetsz a tökéletes álomfürdőszoba felé :) 
Az ASPEN AR-9001 zuhanypanelt IDE KATTINTVA tudod beszerezni.
Ha pedig a Colorado AR-9108 zuhanypanelre vágysz, KATTINTS IDE.