Így öltöztesd ünnepi köntösbe a fürdőszobát!

Így öltöztesd ünnepi köntösbe a fürdőszobát!

Így öltöztesd ünnepi köntösbe a fürdőszobát!

2020 12 31
A ünnepi hangulathoz sokak számára elengedhetetlen a dekoráció – ilyenkor előkerülnek a fényfüzérek, lámpások, fenyőágak, gyertyák, díszpárnák, plüssök, girlandok, falidíszek, függők... Minden helyiség Karácsonyországgá változik – kivéve sokszor a fürdőszobát. 
Valamiért legtöbbször a fürdőszoba kimarad a karácsonyi díszítés során, pedig igazi karácsonyi relaxprogram elnyúlni a fürdőkádban egy bögre forralt borral/forrócsokival/tojáslikőrrel, és lazítani – és miért ne tehetnénk ezt ünnepi környezetben?
Íme néhány inspiráló ötlet, különféle ünnepi fürdőszobákhoz:


Mint a képeken is látható, a fürdőben sem kell visszafognunk magunkat, bátran díszíthetünk kedvünkre. A minimalista berendezésű fürdőszobában érdekes kontrasztot alkothatunk a színpompás díszekkel – de ha az ünnepek alatt is tartanánk magunkat a letisztult stílushoz, akkor vegyünk példát a skandinávokról, akik visszafogott, mégis hangulatos dekormegoldásaikkal barátságos és meleg karácsonyi enteriőrt alkotnak a legegyszerűbben berendezett helyiségben is.
Néhány remek példa a skandináv karácsonyi fürdőszobára:


Akár az ami-a-csövön-kifér megoldásokat választjuk, akár a letisztult díszítésre esküszünk, néhány egyszerű dísszel garantáltan a fürdőbe csempészhetjük a karácsony varázslatát.
Ha pedig még valami hiányzik a tökéletes fürdőszobához, az Arezzo Design kínálatában biztosan megtaláljuk!
Kellemes ünnepeket kívánunk!
A képek forrása: ITT, ITT