Extra téli komfort a fürdőszobában

Extra téli komfort a fürdőszobában

Extra téli komfort a fürdőszobában

2020 12 31
A fürdőszoba nemcsak egy helyiség – hanem menedék is. Nem pusztán tisztálkodásra használjuk, hanem itt indítjuk és zárjuk napunkat, ide vonulunk vissza a fárasztó munkaórák után, hogy egy forró fürdővel vagy zuhannyal új életre keltsük magunkat – és itt készülődünk, szépítkezünk. 
A fürdő lehet pusztán funkcionális helyiség – de az otthoni wellness szentélye is. Csak rajtunk múlik. Íme néhány ötlet, amivel télen is új szintre emelhetjük a fürdőszobánkat!


Bolyhos kilépők
Ha beszerzünk egy méretes, pihe-puha kilépőt vagy fürdőszobaszőnyeget, akkor máris sokkal jobb érzés lesz kimásznunk a kádból vagy zuhany alól. 
Törölköző-szárítók
Persze mit sem ér az egész, ha a forró fürdő után hideg, nyirkos törölközőbe bugyoláljuk magunkat... Egy fűtött törölköző-szárítóval friss és meleg törölközőbe burkolózhatunk fürdés után.

Stílusos fűtés
A kellemes hőmérséklet elengedhetetlen a fürdőbeb – szörnyű érzés kilépni a meleg vízsugár alól a vacogtató hidegbe... Az Arezzo Design kínálatában számos stílusos designfűtést találunk!
Zene
Engedjük tele a kádat, szórjunk bele fürdősókat, merüljünk el a habokban, csukjuk le a szemünket, és relaxáljunk. Ebben mindig segít valamilyen megnyugtató zenei playlist – a legpraktikusabb, ha bluetooth-hangszórókat választunk. Vagy beépített bluetooth-hangszóróval rendelkező okostükröt.

Megnyugtató fények
Az erős, hidegfehér fény remek választás a tükör közelébe, hogy hatékonyan tudjunk sminkelni, készülődni – azonban a relaxáláshoz nem megfelelő, mert túl éles, túl fárasztó a szemnek hosszútávon. A legjobb, ha külön hangulatvilágítással, vagy akár egy-egy lámpással vagy (illatos) gyertyával teremtünk meghitt hangulatot a fürdőben.
Kellemes téli relaxálást kívánunk!
Az Arezzo Design webáruházában mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet a stílusos és kényelmes fürdőszobához!