Fesd feketére!

Fesd feketére!

Fesd feketére!

2021 05 17
Ha azt mondják nekünk, képzeljünk el egy fürdőszobát, általában egy fehér helyiség jelenik meg lelki szemünk előtt.

Fehér fali csempe, fehér szaniterek... Nem véletlen a szín dominanciája, ugyanis a tisztaság színéről beszélünk. 
Mi is nagyon szeretjük a fehér fürdőket, számos terméket találsz a webáruházban ilyen színben – de néha nem árt egy kicsit felrázni a dolgokat.

Hiszen mindenkinek más az ízlése, és mást jelent neki a tökéletes fürdőszoba. Egyesek jobban kedvelik a színeket, míg mások valami sötétebbre vágynak.


A fekete pedig örök választás. Nem véletlenül mondják a divat világában, hogy a "fekete az új fekete". Mindig trendi, mindig elegáns, mindig van egyfajta vonzereje – úgy, hogy sosem lesz harsány vagy túl sok.

Szinte minden színnel párosítható, kevésbé látszanak meg rajta a sérülések és a szennyeződések – és egész egyszerűen vagány.


Már csak az a kérdés, matt vagy fényes legyen?


Ez igazából ízléstől függ. Mindkét verzió elegáns, és remekül mutatnak a legtöbb fürdőben. A matt mostanában igazán trendi; főleg az igazán letisztult, minimalista stílus kedvelőinek ajánljuk. A fényes pedig egy kicsit feltűnőbb – tökéletes választás a csillogás szerelmeseinek.

Amennyiben pedig nem tudunk dönteni, bátran kombináljuk a kettőt: a csillogó fekete szekrény remekül mutat például a matt mosdótállal és csapteleppel.


De a zuhanyzáshoz is jó döntés fekete:


Esetleg egy törölköző-szárító?


A fekete mindig jó döntés: akár teljesen sötét designt szeretnénk, akár csak a fehér fürdőt dobnánk fel egy kis kontrassztal, nem lőhetünk vele mellé!