Öt év a fürdőszobában

Öt év a fürdőszobában

Öt év a fürdőszobában

2020 05 07

Egy születésnap mindig nagy esemény. Ünnepeljük ilyenkor a létezést, számbevesszük a múltat, és megtervezzük a jövőt. Vagy legalábbis megpróbáljuk – a jövő mindig sokkal rejtélyesebb és izgalmasabb, mint gondolnánk; nem láthatjuk előre az utat, amelynek során rengeteg váratlan elágazással, akadállyal és lehetőséggel szembesülünk. És ez így van rendjén.
Nem gondoltuk volna öt éve, hogy idáig eljutunk. 

2020. májusában ötéves lesz az Arezzo Design, mi pedig kicsit visszaforgattuk az idő kerekét, hogy megnézzük, honnan indultunk – és hol tartunk most utunkon.

2015 májusában úgy döntöttünk, új fába vágjuk a fejszénket: csúcsminőségű, modern fürdőszobai termékekkel fogjuk gazdagítani vásárlóink otthonát – elérhető áron. 
Hosszas töprengés után júniusban kiválasztottunk 27 terméket, amelyek képviselik a letisztult prémium Arezzo Design életérzést – és ezeket első, 16 oldalas katalógusunkban is szerepeltettük. 

Szeptemberben pedig nem csak az ősz köszöntött be, de egy újabb kezdettel is kecsegtetett minket a hónap: megérkezett az első konténerünk. A benne található termékek pedig nem csupán a mi tetszésünket nyerték el: decemberre viszonteladóink száma elérte az 50-et.

Persze nem álltunk meg.
2016-ban magasabb fordulatszámra kapcsoltunk, és belefogtunk a szervezetépítésbe: 130 viszonteladó partnerünk révén már 100 terméket kínáltunk.

2017-ben dupláztunk: 200 termék, 200 partner.

Azonban ez az év nem pusztán a számok szempontjából emlékezetes számunkra. Mindig is úgy gondoltuk, csapatban jobb: ezért csatlakoztunk az OtthonNeked társuláshoz – és közös standdal készültünk az első Arezzo Design megjelenésünkre a Construma kiállításunkon.

2018-ban elképesztően sok minden történt. 

Immáron 250 cikkszámmal bíró termékpalettánkat fürdőszobai bútorokkal bővítettük – és 230 viszonteladó partnerünknek köszönhetően már az ország minden megyéjében elérhetővé váltak az – immáron szerzői jogvédelem alatt álló –Arezzo Design termékek. 

De úgy gondoltuk, ideje kicsit átlépni a határokon: az Arezzo Design termékek Hollandiában is megjelentek.

Az év emellett a rendezvények éve volt. 
Máig emlékszünk arra a fantasztikus érzésre, amikor megnyíltak a rendezvénytér kapui, és a látogatók megtekinthették, amin éjt nappallá téve dolgoztunk: az első önálló standunkat a Construmán.

Persze mit sem érnek ezek a sikerek a család nélkül: az első Arezzo családi nap a szeretteinkről szólt.

Hiszünk abban, hogy egy vásárló akkor tud igazán jó döntést hozni, ha élőben megnézi, körbejárja, megtapintja termékeinket, hogy közelről lássa az elegáns, légies formákat és megtapasztalja a prémium anyagok fantasztikus érintését.


2019-ben ezért megnyílt első bemutatótermünk Budapest szívében, ahol látogatóink a letisztult termékeket hozzájuk illő elegáns, mégis barátságos környezetben tekinthették meg. A kínálatot is bővítettük: a forgalmazott termékek száma elérte a 300-at. 

Szerettük volna ezeket a fantasztikus szanitereket, bútorokat és kiegészítőket minél több designrajongóhoz eljuttatni, úgyhogy a megszokott Construma mellett önálló standdal megjelentünk a S/ALON Budapest kiállításán is.
És ünnepeltünk. 


Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy Magyar Brands bíráló bizottsága Kiváló Üzleti Márka elismeréssel jutalmazott minket.

Kapni jó dolog – de ahogy a közmondás is tartja, adni még jobb: a társadalmi felelősség-vállalás keretében támogattuk a Démétér Alapítványt, hogy a csontvelő-átültetésen átesett gyermekek könnyebben gyógyulhassanak meg, családi körben.

Az idei év újabb meglepetésekkel szolgált – kellemesekkel és kellemetlenekkel egyaránt.
2020-ban megnyílt második bemutatótermünk – forgalmazott termékeink száma pedig 350-re nőtt, amelyek két katalógusunkban, 136 oldalon is megjelentek, így (a 270 viszonteladó partnerünk mellett) az érdeklődők különleges kiadványainkban is megtekinthették a formatervezés műremekeit.

Ekkor történt valami, amire kevesen számítottak: kitört a járvány, és hirtelen megváltozott az egész világ. Számtalan család, vállalkozás került a mélypontra; rengeteg ember számára kilátástalanná vált a helyzet. 
Úgy döntöttünk, segítünk, ahogy tudunk: támogattuk a TündérPakk alapítványt, hogy a rászoruló családok könnyebb helyzetbe kerüljenek.


Nem tudjuk, mit hoz a jövő. 
Csak annyit tudunk, hogy alig várjuk, hogy követőinkkel, viszonteladóinkkal, vásárlóinkkal együtt megtegyük a következő lépéseket ezen a fantasztikus úton. Tarts velünk te is – és köszönjük, hogy már öt éve velünk vagytok a fürdőszobában :)