Törölközőszárítós radiátorok

Törölközőszárítós radiátorok

Törölközőszárítós radiátorok

2018 06 13

Otthonunkat igyekszünk minél egyedibben, stílusosabban berendezni. Folyamatosan alakítunk rajta, csinosítgatjuk, ügyelünk rá, hogy passzoljanak a formák, színek, minták. Fontos, hogy a lakás a mi ízlésünket tükrözze, összhang mutatkozzon az összeválogatott kiegészítők között. Azt gondolnánk, hogy ez a lakás vagy ház minden helyiségére vonatkozó szabály, sokan mégis kihagyják például a fürdőszobát.

Pedig ezeknek sem kell egyhangúan kinézniük. Ez a helyiség is fontos része az otthonnak, ahol sok időt töltünk, legyen tehát ez is hangulatos és dekoratív! A stílusos részleteket egyedi szaniterekkel, kiegészítőkkel tudjuk megteremteni, de olyan praktikus berendezések is helyet kaphatnak, mint a design radiátor. A korszerű fürdőszobai radiátorok kellemes hőmérsékletet biztosítanak, jól jönnek a törölközők szárításához, de arra is kiválóak, hogy formatervezett kiegészítőként kerüljenek a helyiségbe, ezáltal különleges hangulatot teremtve.

A design radiátorok egyszerre mutatósak és hasznosak is, remek választásnak bizonyulnak bármelyik otthonba.

Az Arezzo Design kínálatában a hagyományos formájú íves kivitel és a minimal stílusnak megfelelő szögletes profilú csőradiátor is megtalálható. Alapanyaguk magas minőségű acél. A radiátorok tartozékai között a rögzítőszett, a légtelenítő szelep és a menetes dugó is megtalálható. A csőradiátorok az EN 442 jelű EU szabvány előírásainak megfelelően készülnek. Maximális üzemi nyomás 1,8 MPa.