Új Arezzo termékek a láthatáron

Új Arezzo termékek a láthatáron

Új Arezzo termékek a láthatáron

2018 07 08

Három kategóriában is bővítjük kínálatunkat a közeljövőben: speciális felületű mosdók, klasszikus csaptelepek és új formatervezett törölközőszárítós radiátorok érkeznek hamarosan. Néhány információt megosztunk ezekről.

Négy letisztult formavilágú, minimál mosdótállal bővül szeptember közepén az Arezzo Design kínálata. A Boston, Memphis, Cleveland és Seattle neveket viselő, elegáns megjelenésű termékeket elsősorban anyaguk és gyártási technológiájuk teszi különlegessé. Ezek a mosdótálak ugyanis öntéssel készülnek, amelyhez egy speciális műgyanta és ásványi töltőanyagból álló keverék szolgál alapul. Az eljárásnak köszönhetően a felületek és az élek tökéletesek, maga a termék pedig ellenáll az általánosan használt savaknak, oldószereknek és festékeknek. A „solid surface” (tartós felület) jelzővel ellátott mosdótálak anyaga pórusmentes, ami meggátolja, hogy megtelepedjenek és elszaporodjanak rajtuk a baktériumok. De van még egy hasznos tulajdonsága: a szaniterek piacán ugyanis ez az egyetlen anyag, amelynek felülete javítható és felújítható. Az új mosdótálak bruttó 40-45 ezer forintos kiskereskedelmi áron kerülnek forgalomba.

Nem csak a mosdótálak, de a csaptelepek választékát is bővítjük. A meglévő minimál stílusú termékeink mellé Oldfield néven egy klasszikus, néhány részletében kis túlzással steampunk stíluselemeket idéző család érkezik. Tagjai a megszokott magas minőséget képviselik, hiszen szintén KEROX kerámiabetéttel vannak ellátva, ezen felül fogantyúikon is kerámia található. Ennek köszönhetően rendkívül tartósak és megbízhatóak, 10 éves garancia jár hozzájuk. Fontos tudnivaló, hogy mint minden kerámiabetétes csaptelepnél, az Oldfield család tagjainál is érdemes vízlágyítót használni a hosszabb élettartam érdekében.

A termékbővítés befejező fázisaként várhatóan október közepén új formatervezett design radiátorok forgalmazását kezdjük meg. A fehér és króm mellett ezeket már matt fekete színben is lehet majd választani. Az eddigiekhez képest az új radiátoroknál kicsit merészebb megoldások és formák is megjelennek. Bruttó kiskereskedelmi áruk mérettől és kialakítástól függően 37 és 79 ezer forint között fog mozogni.