WC-k és bidék

WC-k és bidék

WC-k és bidék

2018 06 14

Cégünk négyféle szanitercsaládot forgalmaz, amelyek négy különböző stílust képviselnek. Kínálatunkban megtalálhatók az álló és a függesztett WC-k, illetve bidék, valamint a kombi változatok. Ezek mindegyike egy speciális, rejtett rögzítést tartalmaz, ami könnyű felszerelést és egyszerű takaríthatóságot tesz lehetővé.

Egyes függesztett WC modellek esetében a higiénia fenntartását szolgálja a perem nélküli kialakítás (RIMLESS technológia) is. Ennek az innovációnak köszönhetően nem tudnak megtelepedni és elszaporodni a perem alatt a kórokozók.

A WC modellekhez tartozó, lecsapódás gátlóval felszerelt Soft Close WC tető antibakteriális bevonattal van ellátva. A tető a QuickRelease technológiának köszönhetően egy mozdulattal eltávolítható, így az alatta található felületeket is könnyű tisztán tartani.

California szaniterek

Egyszerre modern és elegáns, leginkább ez jellemzi a Calfornia termékcsaládot. A tervezők egyik elsődleges szempontja az volt, hogy valami különlegeset alkossanak, miközben szem előtt tartják a funkcionalitást is. Ezáltal sikerült egy olyan egyedi formát létrehozniuk, amely hosszú éveken át lehet fürdőszobája legszebb éke.

Charlton szaniterek

Klasszikus elegancia ötvözve a legmodernebb technológiákkal és megbízhatósággal. Röviden így lehetne jellemezni a Charlton szaniter családot. A kínálatban álló WC-k és bidék, valamint függesztett WC-k és bidék mellett kombi WC megoldás és mosdó is szerepel.

Indiana szaniterek

Kortárs design. Nem számít, hogy éppen milyen trend van, az Indiana mindig divatos marad. Kifinomultsága és gyönyörű ívei teszik különlegessé, ennek köszönhetően fiatalos és elegáns lesz tőle fürdőszobája. Az ember azt gondolná, hogy a WC-k tekintetében már nem nagyon lehet újat mutatni. Az Indiana szaniterek azonban rácáfolnak erre, és bebizonyítják, hogy a szimpla WC is tartogat még meglepetéseket.

Ohio szaniterek

A szépség legegyszerűbb változata. Az Ohio szaniter családot az egyenes vonalak jellemzik, de a tervezésnél különös tekintettel figyeltek a kényelemre is. Az egyszerű, minimalista formavilága minden szemet magával ragad.