Zuhanyfolyókák

Zuhanyfolyókák

Zuhanyfolyókák

2018 06 12

A manapság divatos zuhanyfolyókák elsődleges előnye a könnyű tisztíthatóság és az akadálymentes belépés a zuhanyzóba. Az Arezzo Design által forgalmazott folyókák alapanyaga pácolt rozsdamentes acél. A hozzájuk tartozó Steel rács minden fürdőszobában jól mutat. Rendkívül alacsony beépítési magassága mindösszesen 65 mm. Minden termékre 30 év garanciát adunk.

További fontosabb tulajdonságok:

  • szigetelőperemes kivitel
  • ajándék szigetelőgallér
  • 30 liter / perc átfolyási teljesítmény

Különleges és tartós megoldás

Életünkben egyre gyakrabban találkozunk olyan fém megoldásokkal, amelyek korrózióállóak, gondoljunk csak a különféle edényekre, korlátokra, alkatrészekre! Na de az otthonunkban hol lenne erre nagyobb szükség, mint a fürdőszobában?

A rozsdamentes zuhanyfolyókák előnye a tartósságukban rejlik. Senki sem költ szívesen túl gyakran ugyanarra a termékre, márpedig egy másfajta kivitelezésű fém zuhanyfolyóka a nedves közeg miatt nem lehetne tartós. A rozsdamentes zuhanyfolyókák viszont praktikusak, könnyen tisztíthatóak és rendkívül hasznosak.

A megjelenés is fontos Önnek? Semmi gond, termékeink különféle változatokban, ám egyformán modern kialakításban elérhetőek, így bátran használhatja őket anélkül, hogy csorbulna a fürdőszoba gondosan kialakított látványvilága.

Tudnivalók a zuhanyfolyóka tisztításáról

A cégünk által forgalmazott zuhanyfolyókák karbantartás tekintetében is igen praktikusak, hiszen tisztításuk nem okoz gondot, egyszerűen megvalósítható. A tisztítás fontosabb lépései a következők:

  • A rácsot távolítsa el egy horog segítségével. A horog a csomag része, ne dobja el, hiszen szükség lesz rá! A folyóka kádat öblítse le folyóvízzel. A rozsdamentes acél felületre használjon speciális tisztítószert, ami regenerálja és ápolja is egyben a felületet, és a vízkőképződést is megakadályozza!
  • A makacsabb szennyeződések felfogására a cserélhető rács szolgál. Vegye ki és mossa le folyóvíz alatt!
  • A bűzelzáró biztosítóját fordítsa el derékszögben! A bűzelzárókat vegye ki, majd billentse meg egyik oldalról a másikra! Amikor visszahelyezi az elzárót, a rácsos részt helyezze be, majd nyomja rá a tömör részt, és fordítsa el 90 fokkal a biztosítékot!
  • A szifon kamráját tisztítsa ki. Ezt végezheti vízsugárral vagy mechanikus módon is. A szennyvízcső könnyedén kitisztítható rugó segítségével.
  • Ügyeljen arra, hogy a folyóka kádat évente négyszer tisztítsa meg a szennyeződésektől, és még sokáig élvezheti a zuhanyfolyóka előnyeit!